Amical. CS Câmpina - CS Cornu 0-1

Sport (Categoria articolului)

Sâmbătă dimineață, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol a avut loc partida amicală dintre CS Câmpina și CS Cornu. A fost primul joc după pauza impusă la finalul săptămânii trecute de vremea total neprielnică pentru fotbal.

Într-un meci în care au contat s-a pus mai mult accent pe latura fizică, la capătul celor 90 de minute, cornenii s-au impus cu scorul de 1-0, prin Teru, jucător venit în această iarnă de la Atletic United Ploiești.
Pentru CS Câmpina, antrenorii Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu au folosit următoarea formulă de joc: Antal - Duță, Merluță, Beju, Nichifor, Tocitu, C. Dumitrescu, Bărcănescu, Diaconu, Amar, Manole. Au mai intrat: Iscru, Mârzea, A. Dumitrescu, Coman.
CS Cornu, antrenor Dragoș Mihalache, a aliniat următoarea formulă: Tănase - Stancu, Bârsănel, Sandu, Mănescu, Butoi, Filip, Radu, Stănescu, Cârstian, Teru. Au mai jucat Georgescu, Buzilă, Drăgan, Soare, Militaru.
La finalul săptămânii viitoare, CS Câmpina va întâlni într-un nou joc amical formația FC Bănești, iar CS Cornu va juca în compania echipei Petrolul 95 Ploiești.

1694 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1498 vizualizari
01 apr. 2023 19:00

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri ale etapei a 22-a, din Liga A Prahova. Celelalte meciuri ale rundei sunt programate mâine dimineață. Iată rezultatele partidelor de până acum și clasamentul actualizat:

657 vizualizari
01 apr. 2023 18:51

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CS Câmpina 4-0

Derby-ul campionatului Ligii A Prahova a fost așteptat cu mare interes la Breaza. Gazdele veneau după despărțirea de antrenorul principal, Costin Plăvache, dar dornice să-și ia revanșa după înfrângerea din tur, singura a liderului, în vreme ce câmpinenii își doreau să demonstreze că acea victorie nu a fost una întâmplătoare și că ei ar merita să ocupe prima poziție a clasamentului la nivel județean.

Alte stiri recente

1891 vizualizari
01 apr. 2023 12:35

Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina are un elev calificat la Olimpiada Națională la analiza produselor alimentare

În acest an școlar au fost foarte multe rezultate foarte bune la olimpiadele școlare la nivel județean, mulți elevi ai unităților de învățământ câmpinene calificându-se la olimpiadele naționale.

2963 vizualizari
01 apr. 2023 11:25

”Fata morgana” a poposit la Câmpina. Vernisajul unei expoziții pline de culoare și emoție

Multe emoții într-un cadru aparte, plin de culorile tablourilor și de sunetele chitarelor, acesta a fost decorul în care a avut loc vernisajul unei expoziții de pictură, care a avut loc la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, din Câmpina, vineri, 31 martie 2023.