27 de persoane și-au găsit un loc de muncă la Târgul Joburilor de lângă casă, organizat sâmbătă la Câmpina

Social (Categoria articolului)

Peste 130 de câmpineni interesați de un loc de muncă au discutat cu angajatorii locali și 27 dintre aceștia și-au găsit un job sâmbătă, 25 martie 2023, în cadrul Târgului Joburilor de lângă casă, eveniment organizat de Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel, prin inițiativa Cumpără de lângă casă.

Târgul a avut loc la Hotelul ”Muntenia” și a adunat 25 de afaceri locale, toate având un obiectiv comun: de a prezenta noi oportunități de angajare pentru câmpineni și de a găsi persoane care să li se alăture în echipă. Companiile participante activează în diverse domenii, precum servicii IT, turism și HoReCa, producție mobilă, servicii de întreținere și curățenie, comerț hrană pentru animale sau servicii de protecție și pază. Acestea sunt: Animalux, Avra Soft Serv, BRB Home, Catering Azafran, CHG Bioagro International Production, Credyram Consult, ETU Oil&Gas, Fragetico Group, Geral Expert Solution, Impress Tour, Inbox Solution, Jo Cafe, Molnav Conprest, Peisart Garden Design, Pizzeria Bella, Racometal Creativ, Raco Trade Invest, Restaurant Per Tutti, Ruris, Salon Pretty și Magazin Pretty, Sofprest Protect Security, Soon Instasol, Teknica Legno, Sunrise Construct.
Câmpinenii care au vizitat Târgul Joburilor de lângă casă au avut șansa de a discuta direct cu reprezentanții societăților care fac angajări, de a afla mai multe detalii despre posturile disponibile și de a aplica pe loc la joburile care li s-au potrivit. În urma selecției finale, 27 de câmpineni au fost angajați, ceea ce demonstrează impactul pozitiv pe care evenimentul l-a avut în susținerea pieței muncii locale și în dezvoltarea economiei.
”Târgul joburilor de lângă casă a fost un eveniment din seria proiectelor de business derulate în mod regulat de platforma Cumpără de lângă casă, cu sprijinul Asociației Cartierelor Câmpinița și Muscel și a grupului de firme Neptun - Soceram. Mă bucur să pot concluziona că, așa cum ne-am obișnuit, și acest eveniment a avut succesul scontat și această primă ediție a reprezentat încă o oportunitate de a consolida relațiile dintre companiile locale și comunitatea în cadrul căreia își desfășoară activitatea, oferind, astfel, posibilitatea de a cunoaște mai bine nevoile și aspirațiile celor care își caută un loc de muncă în Câmpina”, ne-a declarat Rudolf Leica, inițiatorul platformei Cumpără de lângă casă.

2513 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • GMA 01.04.2023 12:52 Intr-adevar a fost un real succes! :)) S-au angajat 27 de campineni in 25 de afaceri locale. Daca 2 au renuntat, intre timp, toata lumea-i multumita. Fiecare firma si-a facut rost de angajatul de aur care-i va majora cifra de afaceri (asta daca nu cumva au fost firme care si-au tras/atras 2-3 candidati). :))

Social

1549 vizualizari
25 feb. 2024 10:16

La Câmpina, Fundația Zamolxes a deschis Academia STEAM, o șansă pentru viitorul multor tineri

Centrul pentru Tineret Zamolxes din Câmpina a fost gazda deschiderii Academiei STEAM, un eveniment la care a fost prezent și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

1325 vizualizari
21 feb. 2024 23:01

Câștigătorii concursului de fotografie OBIECTIV: CÂMPINA CURATĂ

1 comentarii

Asociația Câmpina Curată și Partidul Câmpina Curată au organizat un concurs inedit de fotografie, prin care s-a dorit aducerea în atenția publicului a unor probleme legate de curățenia din municipiul Câmpina. Ȋn ciuda temei aparent negative, acest concurs a constituit un mesaj pozitiv pentru schimbare, o campanie de conștientizare și implicare activă. Câteva sute de fotografii au fost înscrise în concurs de către fotografi amatori și profesioniști.

Alte stiri recente

512 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

582 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.