Conducerea CS Câmpina este hotărâtă să nu plătească niciun leu către HM Junior şi AJF Prahova, indiferent de consecinţe

Sport (Categoria articolului)

Duminică ar trebui să înceapă o nouă ediţie a campionatului Ligii B Prahova, în care s-a înscris şi CS Câmpina. După ce a pierdut două noi procese la Comisia de Recurs a FRF, astăzi a fost o nouă întâlnire a Comitetului Director al CS Câmpina, în cadrul căreia urma să se stabilească dacă vor fi plătite sau nu sumele datorate către HM Junior şi AJF Prahova. Ei bine, s-a stabilit... 

Comitetul Director al CS Câmpina a decis astăzi să nu se plătească niciun leu Clubului HM Junior Câmpina, deşi există o "decizie definitivă şi executorie pe plan naţional" a FRF și să nu plătească nici banii către AJF Prahova, unde CS Câmpina are de achitat o amendă de 3.000 lei, acordată la primul termen al Comisiei de Disciplină pentru refuzul de a pune în aplicare hotărârea Federației Române de Fotbal.
În absenţa unei comunicări oficiale, publice şi transparente, într-o problemă importantă pentru municipiul Câmpina, atât din punct de vedere sportiv, cât şi financiar, pe surse am aflat că s-a decis să nu se plătească nimic, cu orice risc şi indiferent de consecinţe. De ce s-a luat o asemenea decizie? Poate va explica cineva la proxima şedinţă a Consiliului Local, atunci când, poate, se va vorbi și despre viitorul acestui club.
În acelaşi timp, tot astăzi, la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Prahova a avut loc o şedinţă a Comisiei de Disciplină, dar pe ordinea de zi nu s-a aflat subiectul "CS Câmpina". Din câte am reuşit să aflăm, încă nu s-a primit comunicarea oficială de FRF. Imediat ce aceasta va sosi la AJF, Comisia de Disciplină se va întruni şi, dacă până la acel moment nu se vor achita datoriile către HM Junior şi AJF Prahova, atunci se va decide dezafilirea, ceea ce înseamnă că CS Câmpina nu va mai putea participa la niciun fel de campionat de fotbal, nici de seniori, nici de juniori.
O situaţie absolut penibilă, pentru care cineva trebuie să răspundă, mai devreme sau mai târziu.

5701 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudor 22.08.2018 22:42 Si-au batut joc de inca o idee frumoasa! Ar trebui ca Stoican, Fratila, Pitigoi si toti ceilalti care au adus clubul in situatia asta sa plateasca! Din pacate, CS Campina se adauga astfel unei liste lungi de cluburi si sporturi carora politicienii locali le-au pus cruce!
  • Radu 23.08.2018 08:36 O asemenea golanie nu s-a mai vazut! Se iimpune urgent nu demisia de onoare a presedintelui, ci demiterea sa, a intregului Comitet Director si toti sa plateasca!
  • Petre 23.08.2018 11:57 Acest club nu este al lui Ionică sau Georgică. Este clubul Municipiului Câmpina. Domnule primar Tiseanu, domnule viceprimar Pițigoi, conducători ai acestui oraș, vreau să vă aud explicațiile. Cu subiect și predicat. După care vreau să fie trași la răspundere vinovații. Ați înțeles? P.S. Știu că citiți campinatv.ro
  • Babii 23.08.2018 19:53 Cu asa autoritati nu meritam nici sa fim oraș.Imi dau palme.Cum se poate la altii și la Câmpina nu.Cetatenii ar trebui sa protesteze în fata Primăriei pentru nerealizate.Si procese autorităților și instituțiilor care își bat joc pe bani publici.Si sa își mai ia primarul câtiva avocati,procesele vor fi pierdute pe banda Și când auzeam pe Dragomir ca nu da nici un ban,somn de voie în plen.Trezirea...prea curând așteptări de la Tisi and Co,sa selectezi cine intra în audienta,pe vremuri răspundea la lume în Info...intre timp cresc buruieni și fire albe.
  • Aurel 27.08.2018 13:23 De domnul Badulescu, city managerul municipiului, nu se spune nimic? Don Pitigoi si don Stoican, in ceea ce priveste CS Campina, sunt dirijati de don Badulescu. Asta e trio-ul de `doni`. Dar să nu ne facem iluzii, si don Badulescu are un stapan de undeva din varf de deal care il dirijeaza, care l-a pus in functia de city manager, deci cautati vina si in alta parte.
  • Diss 31.08.2018 16:00 Foarte bine!Sa asteptam verdictul final si apoi cei vinovati sa plateasca atat material cat si cu functiile!Eu va promit ca ma voi constitui parte civila in ,eventualul,proces impotriva functionarilor din primarie. Sunt curios ce va face si "asociatia" aia celevra care cica se bate pentru banii campinenilor!Pana acum :niente.nula.zero!Se aude tov gavrilescu?
  • denisa 31.08.2018 19:53 Oricum va pierde cu ai mai buni avocati angajati si stimulati.S-au ars si cu Turnul din Pisa.Si se vor arde cand cetatenii se vor strange grupulete si vor taxa tupeul functionarilor din Primarie,Hidro,Electrica,firme transport,etc.Si sa vezi atunci spectacol.Apropos,CPGC mai produce ceva?Rampa si Apasco....amintirile il chinuiesc pe Tiseanu,termopanele sunt umplutura care umple paharul.DNA,hai la Campina

Sport

621 vizualizari
09 dec. 2023 13:08

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSO Mizil 35-22 (12-8)

La ultimul meci oficial pe teren propriu în anul 2023, fetele de la CS Câmpina, pregătite de Daniel Vasile, au obținut o nouă victorie categorică, impunându-se în fața formației CSO Mizil la o diferență de 13 goluri.

1729 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

1 comentarii

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

Alte stiri recente

237 vizualizari
09 dec. 2023 20:44

”Salon de iarnă”, ultima expoziție a anului 2023 la Câmpina

Vernisajul expoziției de pictură și sculptură ”Salon de iarnă” a încheiat pentru anul 2023 activitatea Asociației artiștilor plastici ”CâmpinArtelor”. Evenimentul a avut loc vineri, 8 decembrie, la ceas de seară, în Sala ”Constantin Radu” a Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina.

253 vizualizari
09 dec. 2023 19:08

Ștrandul de la Casa Tineretului din Câmpina între ”e jenant ce se întâmplă” și ”n-avem bani”. Urmează încă un an fără ștrand...

Consilierul Cosmin Raț a fost cel care, la finalul ședinței ordinare a Consiliului Local din 29 noiembrie, a deschis discuția pe tema ștrandului de la Casa Tineretului.