În Prahova, un bărbat de fost prins în flagrant în timp ce vindea droguri

Actualitate (Categoria articolului)

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Ploieşti, au efectuat joi, 21 septembrie, la Ploiești, o acțiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc (canabis). Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, bărbatul a fost depistat în flagrant în timp ce ar fi oferit spre vânzare aproximativ 10 grame de canabis, asupra acestuia fiind descoperite încă 13 grame de canabis, destinate comercializării. În fapt, în perioada noiembrie 2022 – septembrie 2023, bărbatul ar fi comercializat canabis, droguri de risc, în repetate rânduri către consumatori din județul Prahova și municipiul București, cu sume între 150 și 500 de lei. În urma perchezițiilor efectuate, în municipiul București și județul Prahova, au fost descoperite și ridicate 15 grame de canabis și 8 grame de rezină de canabis. În cursul acestei zile, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova, cu propunerea de arestare preventive a bănuitului, pentru 30 de zile.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Matei Basarab” Ploiești.

(Sursa video - IJP Prahova)

 

1796 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1111 vizualizari
05 dec. 2023 20:14

Accident pe DN1, la Nistorești. Un bărbat de 71 ani și-a pierdut viața

În urmă cu puțin timp, pe DN1, la Nistorești, a avut loc un accident grav de circulație.

1521 vizualizari
04 dec. 2023 20:19

Reabilitarea Blocului 7ABC din centrul Câmpinei, aproape de finalizare în mai puțin de nouă luni de la începerea lucrărilor

Unul dintre proiectele care a beneficiat de deblocarea fondurilor europene la Câmpina este cel privind reabilitarea Blocului 7ABC, situat pe Bulevardul Carol I, în zona centrală a Câmpinei. După aproximativ nouă luni de la începerea efectivă a lucrărilor, reabilitarea blocului a fost finalizată, schelele au fost scoase, blocul arată ca nou, iar singurele lucrări care mai sunt de realizat sunt la interior - vopsirea holurilor și înlocuirea lifturilor.

Alte stiri recente

2168 vizualizari
04 dec. 2023 19:30

Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, de la Otopeni, 6-9 decembrie 2023

2 comentarii

Performanță de excepție pentru natația câmpineană - Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, sportiv la Clubul Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, care are loc la Otopeni, în perioada 6-9 decembrie 2023.

1661 vizualizari
04 dec. 2023 12:52

Sistemul de returnare – garanție începe să funcționeze și la Câmpina. Cam ca-n toată țara...

1 comentarii

Din 30 noiembrie 2023, în toată țara ar fi trebuit să intre în vigoare sistemul de returnare – garanție, al cărui principal scop este de a crește reciclarea, de a contribui la protejarea mediului.