”Meseria de părinte se învață în fiecare zi”, un proiect ajuns la ediția a doua, derulat la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Social (Categoria articolului)

Marți, 10 mai 2022, la Grădinița ”Iulia Hasdeu” din Câmpina a avut loc Expoziția - Concurs din cadrul proiectului județean "Meseria de părinte se învață în fiecare zi", ediția a II-a.

Juriul a fost alcătuit din invitați speciali: Maria Vasilescu - director al Școlii Gimnaziale "Rareș Vodă" Ploiești, Mariana Ilie - inspector ISJ Prahova, Liliana-Mara Grigore - inspector ISJ Prahova, Georgeta Vasile - director al Grădiniței nr. 35 Ploiești și Mihaela Predea - director al Grădiniței "Iulia Hasdeu" Câmpina. Membrii juriului au avut o misiune grea, aceea de a alege cele mai bune lucrări pentru fiecare secțiune a concursului - desen, pictură, colaj. Au fost peste 400 de lucrări realizate de către preșcolari din județ, dar și din alte județe - Argeș, Bistrița-Năsăud, Brașov, Iași, Dâmbovița, Timiș, precum și din București. 
La eveniment au mai participat Alin Moldoveanu - primarul municipiului Câmpina, Florea Mincu - inspector management instituțional ISJ Prahova, Anca Barbu - contabil-șef al ISJ Prahova, colectivul cadrelor didactice din grădinița gazdă și părinți reprezentanți ai fiecărei grupe de copii.
Pentru a introduce invitații în atmosfera grădiniței, copiii de la Grupa Gărgărițelor - program prelungit - au prezentat un dans popular, apoi au urmat câteva prezentări - "Părinții grupei Albinuțelelor au fost copii pentru o zi", "Părinții grupei Licurici, jocuri de rol" ," Părinții Grupei Gărgărițelor au făcut prăjituri și bomboane" etc. Discuțiile au pornit de la un citat (primit împreună cu programul zilei), au fost activități interactive și emoționante pentru fiecare participant. Invitații speciali au primit diplome de participare pentru prezența la acest eveniment. 
Proiectul este unul de suflet al cadrelor didactice de la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina, abordând o temă vastă și cu multe emoții. ”Este o mulțumire extraordinară să fim parte din familia celor mici, sa fim a doua mamă, să auzim un copil că îi spune mamei: mami, te iubesc pe tine și pe doamna!. Și noi suntem părinți și vedem că putem învăța mereu lucruri noi, oricât de mari ar fi copiii noștri. Colaborarea dintre grădinița noastră și familiile copiilor înscriși este frumoasă, benefică celor mici. Ne dorim și în continuare astfel de activități deosebite, care demonstrează munca nemăsurata a educatoarelor noastre”, ne-a declarat la finalul acțiunii Mihaela Predea, directorul Grădiniței ”Iulia Hasdeu” Câmpina.

3837 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1917 vizualizari
31 mar. 2023 20:54

Programul de colectare a deșeurilor menajere în perioada Sărbătorilor Pascale, la Câmpina și localitățile învecinate

Operatorul de salubritate Floricon Salub SRL anunță programul după care va acționa pentru ridicarea deșeurilor în perioada Sărbătorilor Pascale, la Câmpina și în localitățile limitrofe. Modificările intervin în ceea ce privește 17 aprilie 2023, a doua zi de Paști, zi în care nu se lucrează. În restul zilelor, se va desfășura programul normal de colectare a deșeurilor.

1710 vizualizari
29 mar. 2023 08:40

Primăria Sinaia deschide Campania “Verde Crud”, cea mai amplă acțiune de curățenie și înfrumusețare a orașului

Campania "Verde Crud" 2023 se va derula în perioada 30 martie-13 aprilie 2023 și este pentru al 18-lea an consecutiv când Primăria Sinaia organizează această campanie de curățenie și înfrumusețare a orașului.

Alte stiri recente

1503 vizualizari
01 apr. 2023 19:00

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri ale etapei a 22-a, din Liga A Prahova. Celelalte meciuri ale rundei sunt programate mâine dimineață. Iată rezultatele partidelor de până acum și clasamentul actualizat:

661 vizualizari
01 apr. 2023 18:51

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CS Câmpina 4-0

Derby-ul campionatului Ligii A Prahova a fost așteptat cu mare interes la Breaza. Gazdele veneau după despărțirea de antrenorul principal, Costin Plăvache, dar dornice să-și ia revanșa după înfrângerea din tur, singura a liderului, în vreme ce câmpinenii își doreau să demonstreze că acea victorie nu a fost una întâmplătoare și că ei ar merita să ocupe prima poziție a clasamentului la nivel județean.