La Colegiul Naţional "Nicolae Grigorescu", noul an şcolar a început cu gândul la... centenar!

Actualitate (Categoria articolului)

V-am prezentat într-un articol anterior cum a început noul an şcolar la Şcoala Gimnazială "BP Hasdeu". Acum, să vedem cum au stat lucrurile şi la o instituţie liceală - Colegiul Naţional "Nicolae Grigorescu", unde am discutat cu directorul Roxana Stan.

Colegiul Naţional "Nicolae Grigorescu" este, fără îndoială, cea mai prestigioasă unitate de învăţământ din Câmpina, astfel că problemele de aici sunt minore. Aici funcţionează 39 de clase, de la clasa pregătitoare până la clasa a XII-a, iar concurenţa pentru a intra la acest colegiu este cea mai mare din Câmpina. De asemenea, ani la rând, procentul de promovabilitate la examenul de Bacalaureat a fost foarte aproape de 100%, uneori chiar atingându-se această valoare maximă.
Dacă nu sunt probleme, în schimb, directorul Roxana Stan ne-a vorbit despre sărbătoarea care se apropie în viaţa acestei instituţii: "În 2019, Colegiul Naţional "Nicolae Grigorescu" va împlini 100 de ani de la înfiinţare. Este un eveniment deosebit, pe care încercăm să-l pregătim aşa cum se cuvine. Am format deja la nivelul instituţiei noastre un comitet pentru pregătirea acestui eveniment, iar pe 5 octombrie, cu ocazia Zilei Educaţiei, vom lansa programul de sărbătorire a centenarului liceului nostru". (video)

Citiţi şi Conducerea Şcolii Gimnaziale "BP Hasdeu" speră ca noul an şcolar să aducă şi începerea lucrărilor la o sală de sport.

7630 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

173 vizualizari
01 mar. 2024 11:37

Primim de la cititori. Ciotul de pe Strada Primăverii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425, această imagine surprinsă pe Strada Primăverii, din Câmpina, în apropierea intersecției cu Strada Castanilor.

158 vizualizari
01 mar. 2024 07:51

Proiectul de OUG privind comasarea alegerilor, în consultare publică. Primarii și președinții CJ își pot schimba partidul din aprilie până în septembrie

Guvernu a publicat, în consultare publică, proiectul de ordonanță de urgență privind organizarea și desfășurarea alegerilor europarlamentare și alegerilor locale stabilite la data de 9 iunie 2024. Față de legislația în vigoare, acest proiect vine cu o serie de derogări interesante, iar cele mai importante prevederi vi le prezentăm în continuare. Proiectul integral poate fi consultat AICI.

Alte stiri recente

673 vizualizari
29 feb. 2024 20:38

Spectacol de revistă la Casa de Cultură din Câmpina, susținut de artiștii Teatrului “Toma Caragiu” din Ploiești

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, la Casa de Cultură “Geo Bogza” din Câmpina va avea loc spectacolul “Dă, Doamne, cântec!”, susținut de artiștii Secției de Revistă a Teatrului “Toma Caragiu”din Ploiești. Evenimentul va avea loc marți, 12 martie 2024, de la ora 19.00.

858 vizualizari
29 feb. 2024 20:34

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Programul și delegările

Sâmbătă, 2 martie, se reia campionatul Ligii A Prahova. Iată programul primei etape a returului și delegările: