La Colegiul Naţional "Nicolae Grigorescu", noul an şcolar a început cu gândul la... centenar!

Actualitate (Categoria articolului)

V-am prezentat într-un articol anterior cum a început noul an şcolar la Şcoala Gimnazială "BP Hasdeu". Acum, să vedem cum au stat lucrurile şi la o instituţie liceală - Colegiul Naţional "Nicolae Grigorescu", unde am discutat cu directorul Roxana Stan.

Colegiul Naţional "Nicolae Grigorescu" este, fără îndoială, cea mai prestigioasă unitate de învăţământ din Câmpina, astfel că problemele de aici sunt minore. Aici funcţionează 39 de clase, de la clasa pregătitoare până la clasa a XII-a, iar concurenţa pentru a intra la acest colegiu este cea mai mare din Câmpina. De asemenea, ani la rând, procentul de promovabilitate la examenul de Bacalaureat a fost foarte aproape de 100%, uneori chiar atingându-se această valoare maximă.
Dacă nu sunt probleme, în schimb, directorul Roxana Stan ne-a vorbit despre sărbătoarea care se apropie în viaţa acestei instituţii: "În 2019, Colegiul Naţional "Nicolae Grigorescu" va împlini 100 de ani de la înfiinţare. Este un eveniment deosebit, pe care încercăm să-l pregătim aşa cum se cuvine. Am format deja la nivelul instituţiei noastre un comitet pentru pregătirea acestui eveniment, iar pe 5 octombrie, cu ocazia Zilei Educaţiei, vom lansa programul de sărbătorire a centenarului liceului nostru". (video)

Citiţi şi Conducerea Şcolii Gimnaziale "BP Hasdeu" speră ca noul an şcolar să aducă şi începerea lucrărilor la o sală de sport.

7341 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2452 vizualizari
04 iul. 2022 12:24

Adevărul din spatele proiectului privind înființarea Bibliotecii Municipale Câmpina. Sau cum să înființezi ceva ce deja există

4 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din 30 iunie 2022 s-a aflat și proiectul privind înființarea Bibliotecii Municipale, instituție de drept public, cu personalitate juridică, în subordinea Consiliului Local, proiect inițiat de consilierii PSD Horațiu Zăgan, Livia Lupu și Andrei Duran și ProRomânia - Liviu Davidescu.

1890 vizualizari
03 iul. 2022 11:54

5-7 iulie, o nouă acțiune de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina

Primăria municipiului Câmpina anunță programul stabilit împreună cu operatorul Floricon Salub pentru etapa a doua de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina. Precedentaa campanie de dezinsecție a avut loc în perioada 24-27 mai.

Alte stiri recente

626 vizualizari
05 iul. 2022 23:01

Emoții și o premieră la festivitatea de absolvire pentru a 21-a promoție a Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina

Elevii celor două clase de asistenți de medicină generală ale Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina, promoția 2022, au trăit emoții deosebit de intense la festivitatea de absolvire, care a avut loc marți seară, la Terasa ”Muntenia”. Au absolvit 45 de elevi ai celor două clase, la care diriginți au fost Nicoleta Manta și Alina Brătulescu. Festivitatea s-a bucurat de o premieră - primul elev din afara granițelor României care devine absolvent al acestei școli: Valeria Dicusar, din Republica Moldova, din orașul Cahul, înfrățit cu Câmpina.

662 vizualizari
04 iul. 2022 20:32

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Municipiul Câmpina, titular al proiectului ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, a nu se supune evaluării adecvate și a nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, propus a fi amplsat în Câmpina, Strada Alexandru Vlahuță.