Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina are un elev calificat la Olimpiada Națională la analiza produselor alimentare

Actualitate (Categoria articolului)

În acest an școlar au fost multe rezultate foarte bune la olimpiadele școlare la nivel județean, mulți elevi ai unităților de învățământ câmpinene calificându-se la etapa națională.

Unul dintre acești elevi este Florentin Stanciu, clasa a XI-a la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina. El a participat la Olimpiada la calificarea profesională - tehnician analize produse alimentare și va reprezenta județul Prahova la olimpiada națională la această calificare. Pentru pregătirea practică, împreună cu alți trei colegi și profesorul coordonator Georgiana Apostol au experimentat în laboratoarele Facultății de Ingineria Mediului și Știința Alimentelor din cadrul Universității ”Valahia” din Târgoviște.
Mult succes și în zilele următoare vom reveni și cu rezultatele altor elevi merituoși ai școlilor câmpinene, care s-au calificat la olimpiade naționale.

2480 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1938 vizualizari
03 iun. 2023 09:36

Fântâna din fața sălii de sport de la Colegiul ”Grigorescu” Câmpina este într-o stare deplorabilă

2 comentarii

În fața sălii de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina se află o fântână arteziană. Din păcate, aceasta este o pată pe imaginea instituției și chiar a orașului.

1606 vizualizari
02 iun. 2023 20:34

Două intervenții dificile ale salvamontiștilor în Bucegi. A fost nevoie și de elicopter

Salvamontiștii prahoveni au avut în cursul zilei de vineri, 2 iunie, solicitări pentru două intervenții dificile.

Alte stiri recente

689 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

897 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.