La Câmpina, numărul polițiștilor locali a fost suplimentat pentru asigurarea ordinii publice în perioada Sărbătorilor Pascale

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria municipiului Câmpina a anunțat că pentru perioada Sărbătorilor Pascale a suplimentat numărul polițiștilor locali în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică. De altfel, așa cum se întâmplă în fiecare an, în preajma acestor sărbători, când Poliția Locală colaborează cu Poliția Municipală și Jandarmeria.

"Acțiunile Poliției Locale vor viza atât prevenirea și combaterea actelor de cerșetorie, a faptelor antisociale, prevenirea și combaterea infracțiunilor, cât și depistarea și aplicarea măsurilor legale împotriva persoanelor care comit astfel de fapte. De asemenea, se are în vedere fluidizarea traficului, în condițiile intensificării acestuia, în zonele comericale, de agrement și ale lăcașurilor de cult. Atât în perioada Deniilor, cât și în noaptea Învierii Domnului, conform planului de repartziare a efectivelor, stabilit împreună cu Poliția Municipiului Câmpina și Detașamentul 7 Jandarmi, polițiștii locali din cadrul Serviciului de Ordine Publică și Serviciului Circulație Rutieră vor acționa în zona bisericilor "Nașterea Maicii Domnului" (Strada Drumul Taberei), "Sf. Pantelimon" (Strada Voila), "Sf. Mc. Dimitrie" (Strada Orizontului), "Sf. Nicolae" (Strada Nucilor, Cartier Slobozia) și Cimitirul Parohial Slobozia", se arată în comunicatul de presă al Primăriei Câmpina.
De asemenea, persoanele care au de semnalat fapte ce intră în sfera de competență a Poliției Locale Câmpina sunt rugate să se adreseze cu încredere, 24 de ore din 24, la numerele de telefon 0244.332.420 sau 0800.800.922 (apel gratuit).

3357 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1111 vizualizari
05 dec. 2023 20:14

Accident pe DN1, la Nistorești. Un bărbat de 71 ani și-a pierdut viața

În urmă cu puțin timp, pe DN1, la Nistorești, a avut loc un accident grav de circulație.

1521 vizualizari
04 dec. 2023 20:19

Reabilitarea Blocului 7ABC din centrul Câmpinei, aproape de finalizare în mai puțin de nouă luni de la începerea lucrărilor

Unul dintre proiectele care a beneficiat de deblocarea fondurilor europene la Câmpina este cel privind reabilitarea Blocului 7ABC, situat pe Bulevardul Carol I, în zona centrală a Câmpinei. După aproximativ nouă luni de la începerea efectivă a lucrărilor, reabilitarea blocului a fost finalizată, schelele au fost scoase, blocul arată ca nou, iar singurele lucrări care mai sunt de realizat sunt la interior - vopsirea holurilor și înlocuirea lifturilor.

Alte stiri recente

2168 vizualizari
04 dec. 2023 19:30

Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, de la Otopeni, 6-9 decembrie 2023

2 comentarii

Performanță de excepție pentru natația câmpineană - Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, sportiv la Clubul Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, care are loc la Otopeni, în perioada 6-9 decembrie 2023.

1661 vizualizari
04 dec. 2023 12:52

Sistemul de returnare – garanție începe să funcționeze și la Câmpina. Cam ca-n toată țara...

1 comentarii

Din 30 noiembrie 2023, în toată țara ar fi trebuit să intre în vigoare sistemul de returnare – garanție, al cărui principal scop este de a crește reciclarea, de a contribui la protejarea mediului.