Ansamblul Folcloric "Ghiocelul", pe scena Festivalului "Serbările Toamnei", Câmpina 2019

Eveniment (Categoria articolului)

Ansamblul Folcloric "Ghiocelul" al Casei de Cultură "Geo Bogza" din municipiul Câmpina ne-a încântat din nou la "Serbările Toamnei", în prima seară de festival, cea dedicată folclorului. Programul lor a fost deschis cu un moment de reculegere în memoria lui Bogdan Șeitan, fost solist și dansator al ansamblului, plecat dintre noi în urmă cu aproape două săptămâni, la doar 31 de ani. Bogdan a fost un membru important al "Ghiocelului", un coleg și prieten extraordinar, dispariția lui însemnând pentru noi toți o mare durere, o pierdere imensă. Sâmbătă seara, Ansamblul "Ghiocelul" a dansat și pentru Bogdan Șeitan. (video)

"Ghiocelul" este un ansamblu folcloric foarte bun, premiat la numeroase festivaluri naționale și internaționale, un ambasador real al Câmpinei peste hotare. A fost înființat în anul 2002, iar din 2009 este pregătit de instructorii coregrafi Cristi și Vali Colezea. La spectacolul de la "Serbările Toamnei" 2019, "Ghiocelul" ne-a oferit și o surpriză, o solistă extraordinară, o tânără cu o voce minunată - Valentina Ivan. O puștoaică frumoasă și foarte talentată, șlefuită de Ruxandra Brezeanu la Clubul Copiilor, dar despre care, iată, aflăm acum că a făcut pasul spre folclor. 
Un ansamblu superb, cu o solistă despre care vom mai auzi, cu siguranță. Și un instructor, Cristi Colezea, care s-a alăturat elevilor săi, la finalul momentului artistic și ne-a făcut plăcere să-l vedem dansând mai ales acum, în 2019, la împlinirea a zece ani de când se ocupă de "Ghiocelul".

Mai multe imagini cu Ansamblul "Ghiocelul" găsiți pe pagina noastră de Facebook - Campinatv.ro

6198 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1514 vizualizari
26 sept. 2022 16:10

Vineri, 30 septembrie, va fi lansat cel mai nou volum al lui Alin Ciupală cu evocări despre Câmpina

Vineri, 30 septembrie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza” va avea loc lansarea celui mai nou volum de evocări despre Câmpina al istoricului local Alin Ciupală.

2251 vizualizari
20 sept. 2022 17:19

Formația câmpineană ”Celesta” a cântat alături de Cristi Minculescu pe scena ”Serbărilor Toamnei”

A fost, probabil, cel mai frumos moment al ediției 2022 a ”Serbărilor Toamnei”, în special pentru tinerii de pe scenă și din fața scenei. La mijlocul recitalului susținut de IRIS - Cristi Minculescu & Valter & Boro, care încheia festivalul, a fost invitată pe scenă formația ”Celesta” a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, formație condusă de profesor Elisabeta Milea.

Alte stiri recente

1040 vizualizari
27 sept. 2022 17:28

Societatea Ecogen Power Câmpina a cumpărat și stadionul rafinăriei și anunță că nu-i va schimba destinația de bază sportivă

1 comentarii

Conform unui comunicat de presă primit la redacție, societatea Ecogen Power SRL Câmpina, proprietarul fostei rafinării “Steaua Română”, a cumpărat și stadionul care a aparținut rafinăriei, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

890 vizualizari
27 sept. 2022 15:11

25 de sancțiuni în valoare de aproape 6.000 lei, bilanțul Poliției Rutiere Câmpina într-o singură zi

În cursul zilei de luni, 26 septembrie, în două intervale orare, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Câmpina au organizat și desfășurat acțiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și creșterea gradului de vizibilitate al elementului polițienesc în segmentul stradal.