După ce părea să aibă asigurat locul în Liga A Prahova, CS Câmpina a ales să joace tot la... juniori

Sport (Categoria articolului)

CS Câmpina s-a reunit în această după-amiază la terenul sintetic din incinta Căminului Petrol, sub comanda aceluiaşi colectiv tehnic cu care a încheiat sezonul precedent, Roberto Opatchi şi Claudiu Dumitrescu. Cea mai importantă informație este aceea că la nivelul conducerii clubului s-a luat decizia ca echipa de fotbal să continue tot la nivelul juniorilor.

În cursul lunii trecute, CS Câmpina a depus la AJF Prahova o adresă oficială prin care solicita un loc într-un campionat județean de seniori. "Aproape în acelaşi timp cu acest demers, am primit de la conducerea echipei Petrolul Băicoi o neaşteptată ofertă de a înscrie CS Câmpina în Liga A Prahova, în locul echipei băicoiene ce intenţiona să renunţe la a mai juca în acest eşalon. Singurul impediment, care s-a şi dovedit a fi de netrecut (în cazul clubului nostru, cel puţin), era acceptul AJF Prahova pentru acest schimb de locuri. În consecinţă, având în vedere că negocierile dintre Petrolul Băicoi şi AJF Prahova pe această temă sunt încă departe de a fi încheiate şi noi nu ne dorim să mai prelungim această stare de incertitudine, care nu duce la nimic bun, am hotărât să înscriem pe mai departe echipa, cel puţin în anul competiţional 2017 – 2018, în Campionatul Judeţean de Juniori A", se arată într-un comunicat remis astăzi de Comitetul Director al CS Câmpina.
Aşadar, au existat nişte negocieri, lucru recunoscut de ambele părţi, ba chiar la finalul săptămânii trecute, surse din cadrul AJF Prahova dădeau ca sigură realizarea acestei înţelegeri, dar în cele din urmă CS Câmpina a renunţat la un astfel de demers.
În aceste condiţii, au picat deja discuţiile pe care conducerea clubului le avea cu diverşi jucători, ba chiar s-a renunţat la un jucător, George Dumitru, singurul din lotul formaţiei câmpinene care nu mai îndeplineşte condiţiile de vârstă pentru a juca şi în viitorul sezon la nivelul juniorilor A. Astfel, unul dintre golgheterii formaţiei câmpinene, George Dumitru, va ajunge la Petrolul Ploieşti. Totuşi, el a venit astăzi la reunirea lotului, pentru a fi alături de colegii săi.
La reunirea de astăzi au fost prezenţi doar 12 jucători, absenţii urmând a fi "amendaţi" de antrenorul Roberto Opatchi cu 50 lei, după cum a afirmat acesta. Nu a participat nimeni din partea Comitetului Director al CS Câmpina, nici măcar preşedintele clubului. A fost prezent președintele Comisiei de Cultură și Sport a Consiliului Local Câmpina, Florin Frățilă, dar acesta nu are nicio calitate în conducerea executivă a clubului.
Antrenorul principal al formaţiei, Roberto Opatchi, şi-a anunţat elevii că "obiectivul impus de mine şi Claudiu Dumitrescu pentru noul sezon este să depăşim performanţa din sezonul precedent. Şi vreau să mai ştiţi că vom fi mult mai exigenţi din punct de vedere al disciplinei, iar ceea ce aţi făcut unii dintre voi la Săcele, la turneul semifinal, în noaptea de dinaintea ultimului meci, vă promit eu că nu se va mai repeta!" De asemenea, tehnicianul câmpinean şi-a anunţat jucătorii că vor avea trei antrenamente pe săptămână, joc la finalul fiecărei săptămâni, sâmbătă, 29 iulie, urmând a întâlni echipa AFC Brebu, de la ora 11.00, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol. Se va pleca şi într-un cantonament, căutându-se în momentul de faţă o locaţie unde să existe şi acces la un teren de fotbal.

7735 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1859 vizualizari
29 ian. 2023 21:37

Mai multe clasări pe podium pentru atleții câmpineni la Romanian Masters Athletics, de la București

În week-end, la București a avut loc o competiție de atletism intitulată Romanian Masters Athletics, un excelent prilej de verificare pentru sportivi înainte de campionatele naționale de sală. Atleții câmpineni, pregătiți de Mihaela Marin și Jenica Bran, legitimați la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, dar și la alte cluburi, au reușit o serie de rezultate foarte bune, promițătoare în perspectiva competițiilor viitoare.

2279 vizualizari
29 ian. 2023 11:42

Sute de sportivi din întreaga lume vor veni la sfârșitul lui aprilie la Câmpina și Comarnic la Cupa ”Țărilor Latine”, la orientare sportivă

În calendarul competițiilor internaționale de orientare sportive, Cupa ”Țărilor Latine” este una dintre competițiile de anvergură, în primul rând prin numărul mare de sportivi care participă. După ce în octombrie anul trecut, această competiție s-a desfășurat în jurul Cascadei Iguazu, din America de Sud, la granița dintre Brazilia, Argentina și Paraguay, ediția a 28-a, programată pe 28 aprilie - 1 mai va avea loc în România, la Câmpina și Comarnic.

Alte stiri recente

429 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.

706 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.