După ce părea să aibă asigurat locul în Liga A Prahova, CS Câmpina a ales să joace tot la... juniori

Sport (Categoria articolului)

CS Câmpina s-a reunit în această după-amiază la terenul sintetic din incinta Căminului Petrol, sub comanda aceluiaşi colectiv tehnic cu care a încheiat sezonul precedent, Roberto Opatchi şi Claudiu Dumitrescu. Cea mai importantă informație este aceea că la nivelul conducerii clubului s-a luat decizia ca echipa de fotbal să continue tot la nivelul juniorilor.

În cursul lunii trecute, CS Câmpina a depus la AJF Prahova o adresă oficială prin care solicita un loc într-un campionat județean de seniori. "Aproape în acelaşi timp cu acest demers, am primit de la conducerea echipei Petrolul Băicoi o neaşteptată ofertă de a înscrie CS Câmpina în Liga A Prahova, în locul echipei băicoiene ce intenţiona să renunţe la a mai juca în acest eşalon. Singurul impediment, care s-a şi dovedit a fi de netrecut (în cazul clubului nostru, cel puţin), era acceptul AJF Prahova pentru acest schimb de locuri. În consecinţă, având în vedere că negocierile dintre Petrolul Băicoi şi AJF Prahova pe această temă sunt încă departe de a fi încheiate şi noi nu ne dorim să mai prelungim această stare de incertitudine, care nu duce la nimic bun, am hotărât să înscriem pe mai departe echipa, cel puţin în anul competiţional 2017 – 2018, în Campionatul Judeţean de Juniori A", se arată într-un comunicat remis astăzi de Comitetul Director al CS Câmpina.
Aşadar, au existat nişte negocieri, lucru recunoscut de ambele părţi, ba chiar la finalul săptămânii trecute, surse din cadrul AJF Prahova dădeau ca sigură realizarea acestei înţelegeri, dar în cele din urmă CS Câmpina a renunţat la un astfel de demers.
În aceste condiţii, au picat deja discuţiile pe care conducerea clubului le avea cu diverşi jucători, ba chiar s-a renunţat la un jucător, George Dumitru, singurul din lotul formaţiei câmpinene care nu mai îndeplineşte condiţiile de vârstă pentru a juca şi în viitorul sezon la nivelul juniorilor A. Astfel, unul dintre golgheterii formaţiei câmpinene, George Dumitru, va ajunge la Petrolul Ploieşti. Totuşi, el a venit astăzi la reunirea lotului, pentru a fi alături de colegii săi.
La reunirea de astăzi au fost prezenţi doar 12 jucători, absenţii urmând a fi "amendaţi" de antrenorul Roberto Opatchi cu 50 lei, după cum a afirmat acesta. Nu a participat nimeni din partea Comitetului Director al CS Câmpina, nici măcar preşedintele clubului. A fost prezent președintele Comisiei de Cultură și Sport a Consiliului Local Câmpina, Florin Frățilă, dar acesta nu are nicio calitate în conducerea executivă a clubului.
Antrenorul principal al formaţiei, Roberto Opatchi, şi-a anunţat elevii că "obiectivul impus de mine şi Claudiu Dumitrescu pentru noul sezon este să depăşim performanţa din sezonul precedent. Şi vreau să mai ştiţi că vom fi mult mai exigenţi din punct de vedere al disciplinei, iar ceea ce aţi făcut unii dintre voi la Săcele, la turneul semifinal, în noaptea de dinaintea ultimului meci, vă promit eu că nu se va mai repeta!" De asemenea, tehnicianul câmpinean şi-a anunţat jucătorii că vor avea trei antrenamente pe săptămână, joc la finalul fiecărei săptămâni, sâmbătă, 29 iulie, urmând a întâlni echipa AFC Brebu, de la ora 11.00, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol. Se va pleca şi într-un cantonament, căutându-se în momentul de faţă o locaţie unde să existe şi acces la un teren de fotbal.

7853 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2738 vizualizari
01 dec. 2023 19:40

CS Câmpina a învins echipa Transilvania Brașov în finala Cupei ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV

După o primă zi spectaculoasă, Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV, a continuat și vineri, chiar de 1 Decembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

1716 vizualizari
30 nov. 2023 18:59

Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV. Prima zi, un spectacol sportiv total

Șase echipe de top din România, la nivel de handbal feminin juvenil, au venit la Câmpina pentru a participa la Cupa ”1 Decembrie”.

Alte stiri recente

348 vizualizari
03 dec. 2023 10:09

Accident pe DN1, la Bănești. Bărbatul care l-a produs se afla sub influența alcoolului

Duminică dimineață, în jurul orei 9, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre faptul că pe DN1, s-a produs un accident rutier.

351 vizualizari
03 dec. 2023 08:38

Produse artizanale și obiecte de artă populară la micul Târg de Crăciun din grădina Castelului Iulia Hasdeu

Micul Târg de Crăciun din grădina Castelulului Iulia Hasdeu din Câmpina și-a deschis ieri porțile și a reprezentat o surpriză plăcută pentru vizitatorii Muzeului Memorial B.P. Hasdeu. Nu este un târg obișnuit, nu vă așteptați să găsiți aici vin fiert sau diverse mâncăruri tradiționale. Este un târg cu produse artizanale și obiecte de artă populară, realizate manual de meșteșugari din zona Câmpinei.