Două clasări pe podium pentru motocrosiştii de la Lido Câmpina la etapa de la Moreni

Sport (Categoria articolului)

Etapa a 4-a a Campionatului Naţional de Motocros s-a desfăşurat sâmbătă, 24 iunie, pe circuitul de la Moreni, câmpineanul Cătălin Duţă, prim-vicepreşedinte al Federaţiei Române de Motociclism şi preşedinte al Clubului Sportiv Lido Câmpina, fiind directorul concursului. Lido a participat cu nu mai puţin de 6 sportivi, un al şaptea accidentându-se la antrenamentul din ziua premergătoare cursei. Motocrosiştii câmpineni au reuşit două clasări pe podium.

Astfel, la clasa 85 cmc, etapa a fost câştigată de Cristian Gîrju, legitimat la CS Lido, tânăr născut în Italia, dar cu părinţi câmpineni. De asemenea, la categoria veterani, pe locul al doilea s-a situat Marcel Vişoiu. Alţi doi sportivi de la Lido Câmpina au fost aproape de podium - Adrian Badea şi Bogdan Diaconu, ambii la categoria amatori, dar la clase diferite. Au mai participat tot la categoria amatori - Mihai Alexandru şi Constantin Dobre.
Un alt sportiv cu şanse la o clasare pe podium şi chiar la clasamentul general, Sebastian Strechioiu, a avut parte de un ghionion teribil. La antrenamentul de vineri, s-a accidentat destul de serios - fractură a unui deget de la mână, astfel că în loc să fie la concurs, sâmbătă a fost operat.
Oricum, un succes pentru motocrosul câmpinean, în actuala ediţie fiind prima dată când clubul câmpinean reuşeşte două clasări pe podium, la categorii diferite.

5537 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

563 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.

667 vizualizari
25 feb. 2024 15:38

Cupa României, faza județeană, turul al II-lea. CS Scorțeni Mislea - Sportul Câmpina 1-3

După ce în primul tur al fazei județene a Cupei României a trecut cu 1-0, pe teren propriu de CS Șotrile, Sportul Câmpina a jucat duminică, 25 februarie, în turul secund, în deplasare, la Mislea, cu formația CS Scorțeni Mislea.

Alte stiri recente

160 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

179 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.