Câmpina găzduiește Salonul Internațional de Artă Fotografică ONYX 2017

Eveniment (Categoria articolului)

ONYX 2017 este un proiect de anvergură, care se desfășoară sub înaltul patronaj al Societății Americane de Fotografie, Uniunii Globale a Fotografiei și Image Colleague Society International. Vernisajul va avea loc sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 15.00, la Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina. 

"ONYX este al doilea proiect al nostru (după Salonul Internațional de Fotografie Câmpina, n.r.) și, spre marea noastră bucurie, se dovedește a fi un succes, un salon de excepție, cu un număr record de participanți. Am primit 5.429 de fotografii de la 423 de autori din 59 de țări. Pe lângă participarea numeroasă, suntem onorați de prezența, prin intermediul fotografiilor, a unor mari artiști fotografi renumiți pe plan mondial. Cu aces salon internațional ne dorim ca municipiul Câmpina să-și consolideze numele pe harta mondială a artei fotografice, să devină cunoscut în întreaga lume ca un ambasador al artei fotografice", ne-a declarat Răzvan Băleanu, directorul și fondatorul Salonului ONYX.
Juriul este format din personalități ale artei fotografice mondiale: Tibor Jakab, Teodor Radu Pantea și Mircea Anghel.
Salonul Internațional de Artă Fotografică ONYX - Câmpina 2017 este un eveniment de excepție, care nu trebuie ratat.

4330 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1564 vizualizari
23 feb. 2024 22:47

Proiect extrem de interesant, în parteneriat cu Formula 1, prezentat la deschiderea Academiei STEAM de la Câmpina

Evenimentul de deschidere a Academiei STEAM a Fundației Zamolxes, care a avut loc vineri, 23 februarie, la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes - Câmpina, în prezența primarului Alin Moldoveanu, a cuprins și un moment care a stârnit maxim interes în rândul tinerilor prezenți.

2718 vizualizari
16 feb. 2024 21:09

Târgul Mierii Câmpina 2024 și-a deschis porțile vineri, 16 februarie. Târgul rămâne deschis până duminică, 18 februarie

Casa Tineretului din Câmpina a fost luată cu asalt de mulțimea de expozanți dornici să participe la Târgul Mierii, una dintre cele mai apreciate manifestări din lumea apiculturii românești. Vineri, 16 februarie, a avut loc deschiderea oficială, în prezența autorităților locale și a organizatorilor - Asociația Apicolă ”Valea Prahovei”.

Alte stiri recente

160 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

179 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.