Cum arată skatepark-ul din Câmpina, cu o zi înaintea termenului de finalizare...

Actualitate (Categoria articolului)

Vineri, 24 august 2018, ar trebui să se încheie lucrările la skatepark-ul de la Câmpina, una dintre puţinele investiţii ale administraţiei locale în acest an. Skatepark-ul se realizează pe Strada Podului, la est de parcul de pe Bulevardul Culturii, de către firma Sofexpert Project SRL Șirna, cea care a câștigat licitația organizată de Primărie. Astăzi, cu o zi înainte de termenul scadent pentru finalizarea lucrării, ar fi fost de aşteptat să se lucreze într-un ritm frenetic. Am vizitat şantierul şi ceea ce am constatat puteţi vedea în imaginile foto și video.

23 august 2018, cu o zi înaintea termenului pentru finalizarea skatepark-ului, pe la ora 15.00, liniştea de aici era copleşitoare. O maşină neagră, de teren, cu toate uşile larg deschise, demonstra că situaţia era încinsă... Alături, o utilitară din care ne-a atras atenţia sforăitul puternic al unui om întins liniştit pe ambele canapele. Am vrut să-l trezim și să-l întrebăm când i se termină programul și când va fi gata skatepark-ul, dar nu ne-am îndurat, dormea mult prea profund. În spatele acestor maşini, un buldoexcavator cu cupa înfiptă într-un mal de pământ. În partea opusă terenului unde va fi cândva un skatepark, trei muncitori stăteau la umbră. Ce diriginte de şantier, ce şef care să urmărească şi, poate, să grăbească lucrările la o investiție de aproape 100.000 euro, nici vorbă, liniște și pace! Doar noi nu am avut ce face și ne-am dus să vedem dacă skatepark-ul este pregătit pentru panglica inaugurală. Se vede cu ochiul liber că lucrarea este departe de a fi finalizată. Probabil că motivele sunt cele invocate și de reprezentanții firmei care lucrează în Parcul de la Soldat: ori a plouat, ori a fost prea cald. Așa merg investițiile în Câmpina noastră cea dragă.
După cum știți, 24 august este termenul de finalizare și în cazul modernizării Parcului de la Soldat, o altă lucrare departe de a fi gata. Mâine trecem și pe acolo. Sunt lucrări plătite din bani publici, iar câmpinenii (care le plătesc) merită mai mult respect din partea acestor firme constructoare, dar și din partea celor care aduc aceste firme...

Interesant este faptul că pe panoul de la skatepark se menționează o altă valoare a lucrării decât cea cu care a fost câștigată licitația. Pe panou scrie 294.876,78 lei, în timp ce pe SEAP scrie clar că Sofexpert Project SRL Șirna a oferit la licitație 406.885 lei, fără TVA. (facsimil) De ce această diferență? O întrebare pentru Primăria Câmpina.

7708 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Roman Dan 24.08.2018 14:47 Vina este 100% a primariei,ce scuze mai are viceprimarul,nu l-a sunat nimeni?dar Curtea de Conturi e in concediu ?sa verifice suma licitata si ce mai urmeaza.Primarul se ocupa doar de mega proiecte, unde sunt bani multi, nu de gainarii de genul asta.
  • Nini 24.08.2018 17:11 Domnule Pitigoi nu aveati cu ce vă încălzi la iarna? S-au tăiat o groaza de copaci ca sa faceti acest parc. Sau nu stiati ce lucrari de mare importanta pt Campina sa mai realizați, ca sa iasa banul ? ?? Cine va folosi acest parc????? Rusine rusine rusine...
  • Alexandru 24.08.2018 18:34 pt Nini - ar trebui sa stiti ca de investitii se ocupa primarul, nu viceprimarul!
  • Cornelia 27.08.2018 09:16 Pentru Alexandru: E adevarat, primarul se ocupa de investitii, dar intreaba l pe domnul Pitigoi, viceprimarul, despre firma SC Sofexpert Project SRL, Sirna. Domnu’ Pitigoi asteptam implicarea dumneavoastra.

Actualitate

1590 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

2631 vizualizari
22 feb. 2024 18:48

De Cartea Recordurilor. Un câmpinean aflat la volan a fost prins de trei ori într-o zi din ce în ce mai băut... A treia oară a fost reținut de polițiști!

1 comentarii

Un câmpinean are toate șansele să intre în Cartea Recordurilor, după ce în cursul zilei de miercuri, 21 februarie, aflându-se la volan în municipiul Ploiești a fost oprit de trei ori la rând de polițiști, aceștia constatând de fiecare dată că era din ce în ce mai băut!

Alte stiri recente

762 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

2 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

333 vizualizari
22 feb. 2024 17:22

Anunţ finalizare proiect “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”

COMUNA POIANA CÂMPINA, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”, cod SMIS 124625.