Viceprimarul Liviu Dumitrache, săgeți spre primarul Alin Moldoveanu

Actualitate (Categoria articolului)

Ultimul punct al ședințelor ordinare ale Consiliului Local Câmpina este rezervat întrebărilor, interpelărilor, diverselor. Este un punct care a devenit interesant, mai ales de când primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a ales să nu mai participe la aceste discuții, ca o reacție la nivelul suburban în multe cazuri al acestor discuții, care se transformau în răfuieli personale.

În aceste condiții, am remarcat de ceva vreme, că ”diversele” au ajuns punctul preferat al viceprimarului Liviu Dumitrache pentru a lansa atacuri la adresa primarului Alin Moldoveanu, tocmai profitând de absența acestuia. De ce nu spune ce are de spus și în prezența vecinului său de palier de la ”Casa cu Grifoni” este greu de explicat...
La ședința ordinară a Consiliului Local din 25 ianuarie, am avut o nouă mostră care demonstrează afirmațiile noastre. Culmea, prilejul i-a fost oferit viceprimarului Dumitrache de un consilier apropiat mai nou de primarul Alin Moldoveanu, Florin Marcu. Acesta din urmă l-a întrebat pe Liviu Dumitrache dacă anul acesta sunt șanse să fie montate aparate de fitness în unele din parcurile orașului, așa cum el a cerut de aproape doi ani.
”Anul trecut era o sumă destul de consistentă în buget, dar cineva a tăiat-o la numai 6.000 lei, bani din care nu am putut achiziționa astfel de aparate pentru parcuri”, a explicat Dumitrache. ”Dar măcar anul acesta?”, a insistat Florin Marcu. ”Nu știu încă bugetul...” a încercat să fie ironic Dumitrache. Mai mult, colega de partid a viceprimarului, consilierul Adina Gârbăcică, a insistat: ”Ați spus că cineva a tăiat niște sume. Cine?”. ”Cum cine? Ordonatorul principal de credite, domnul Dobre”, a spus viceprimarul. Ar fi fost interesant de văzut o reacție a primarului Alin Moldoveanu dacă viceprimarul Dumitrache ar fi avut curajul să spună același lucru și în prezența sa.

3478 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

139 vizualizari
25 mar. 2023 08:28

Desființarea Pieței, înființarea Centrului Cultural și organigrama primăriei revin pe masa consilierilor locali din Câmpina

Miercuri, 29 martie, de la ora 17.00, Consiliul Local Câmpina este convocat în ședință ordinară.

1030 vizualizari
24 mar. 2023 16:32

HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 24 martie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Alte stiri recente

342 vizualizari
25 mar. 2023 06:35

Comunicat de presă. Începere proiect „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social” în municipiul Câmpina

UAT Municipiul Câmpina, în calitate de beneficiar, derulează proiectul „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social”, cod SMIS 155461, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 9 - Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1 – DLRC (CLLD) – Dezvoltarea locală plasată sub responsabilitatea comunității.

504 vizualizari
24 mar. 2023 22:44

Ziua Porților Deschise la Poliția Județeană Prahova și Poliția Municipală Câmpina

Ziua Poliției Române este sărbătorită în fiecare an la 25 martie, zi în care este prăznuită sărbătoarea creştină a Bunei Vestiri, al cărei simbol se afla pe primul steag al Marii Agii și a fost preluat ulterior pe actualul drapel al Poliţiei Române. Anul acesta se împlinesc 201 ani de la înființarea Poliției Române, iar cu această ocazie, vineri, 24 martie, porțile Inspectoratului Județean de Poliție Prahova și Poliției Municipale Câmpina au fost deschise pentru copii.