Câmpina, oraș turistic. 'Parada' de Sfântul Andrei

Actualitate (Categoria articolului)

Minivacanța de Ziua Națională a început cu coloană de mașini pe DN1 și... coloană de oi aproape de centrul Câmpinei, la doi pași de sediul Primăriei și la trei pași de sediul Poliției Municipale. Este adevărat, spre deosebire de coloana de mașini de pe DN1, cea a oilor este ceva mai dezorganizată.

Pe trotuar și carosabil, printre mașini și gropi uitate de Distrigaz, oile își văd de drumul lor (asfaltat) mânate de ciobani. Ne-am gândit că, poate, de la intersecția Plevnei cu Bulevardul Culturii vor merge spre Carol I și de acolo la Centrul de Informare Turistică, dar nu, au ținut drept Strada Plevnei spre marea noastră dezamăgire. Dacă tot vrem să facem din Câmpina stațiune turistică și dacă tot nu au dat năvală turiștii să vadă schițele lui Grigorescu, expuse în premieră, poate vom avea mai mult succes cu oile. Era doar o idee...

6583 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Enigma 30.11.2016 16:34 Tanjiti dupa o branza adevarata de oaie... dar aveti toti mintea ca si branza chimica.
  • anghel radu 30.11.2016 16:57 Pardon,au fost in vizita la Primarie unde marele sef a exersat dand oile la usa impreuna cu o parte din consilieri.Laptele va fi donat la un centru de politicieni infometati.

Actualitate

749 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.

1335 vizualizari
30 ian. 2023 19:37

Tarifele pentru utilizarea bazelor sportive de la Câmpina au fost majorate de Consiliul Local. Creșterile ajung până la 54%

1 comentarii

După cum v-am informat deja, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 25 ianuarie, au fost discutate și votate noile tarife de închiriere pentru bazele sportive din Câmpina, administrate de Clubul Sportiv. Noile tarife au fost aprobate aproape fără nicio discuție, iar inițiatorii proiectului au fost Roxana Gheorghe (Partidul Verde), Liviu Briciu (POL), Liviu Dumitrache (USR) și Andrei Duran (PSD).

Alte stiri recente

4 vizualizari
31 ian. 2023 12:17

ISU a intervenit cu șenilata la Boșilcești - Telega pentru preluarea a doi pacienți izolați

Salvatorii de la ISU Prahova au intervenit marți, 31 ianuarie 2023, pentru acordarea asistenței medicale de urgenţă în satul Boșilcești, comuna Telega.

442 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.