Superliga B Prahova. Știința Albești - CS Câmpina 1-3. Marșul spre promovare continuă...

Sport (Categoria articolului)

Cu patru victorii consecutive din tot atâtea partide în acest retur, CS Câmpina continuă marșul forțat spre promovarea în Liga A Prahova. Duminică, într-un nou meci susținut în deplasare, câmpinenii s-au impus clar, 3-1, pe terenul celor de la Știința Albești.

Diferența pe teren a fost evidentă în favoarea oaspeților. Nu s-a pus niciun moment problema învingătorului, ci doar a diferenței. elevii lui Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu fiind net superiori la toate capitolele, atât individual, cât și ca echipă. Golurile câmpinenilor au fost reușite de Fl. Niculae (min. 25), Matei (min. 34) și Tocitu (min. 70).
Iată și formula de start aliniată de câmpineni la fluierul arbitrului Costin Drăgănescu: Antal - Coman, Bărcănescu, Fl. Niculae, Diaconu, Tocitu, Dumitrescu, Botoșneanu, Filip, Matei, Spurcaciu. Rezerve: T. Ionescu - S. Spoială, R. Badea, Buzilă, A. Manole, L. Marin, S. Iordache.
Etapa viitore, CS Câmpina va întâlni pe teren propriu formația CS Blejoi II, într-un joc programat sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 11.00.
Iată rezultatele acestei etape:
Carpați Sinaia - CSO Mizil 0-0
Avântul Tomșani - Olimpia Cireșanu 2-2
Triumf Poiana Câmpina - Viitorul Puchenii Mari 2-1
Sportul Câmpina - Unirea Teleajen 1-2
CS Blejoi II - Progresul Bucov 3-0
CS Scorțeni Bordeni - AS Starchiojd 2-0
Brădetul Ștefești - Petrolul Ologeni 5-3
AS Gherghița a stat.
În clasament, Triumf Poiana Câmpina - locul 1, 44 puncte; CS Câmpina - locul 4, 33 puncte; Sportul Câmpina - locul 10, 28 puncte.

2366 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1894 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4742 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

155 vizualizari
10 aug. 2022 19:04

Trofee și amintiri frumoase, bilanțul Ansamblului ”Ghiocelul” Câmpina la Festivalul Internațional de Folclor de la Ohrid, Macedonia

La Ohrid, în Macedonia, a avut loc în perioada 4-9 august ediția din acest an a Festivalului Internațional de Folclor al Tineretului ”Zdravko Banar”, singura formație din România prezentă la acest eveniment fiind Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina.

483 vizualizari
10 aug. 2022 15:12

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: