Andreea Lungu (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina), campioană națională de seniori la aruncarea discului

Sport (Categoria articolului)

După evoluții foarte bune la Campionatul Balcanic de la Istanbul și la Festivalul Olimpic pentru Tineretul European de la Baku - Azerbaidjan, Andreea Lungu a participat marți, 30 iulie, la Campionatul Național de Atletism pentru Seniori, care se desfășoară la Pitești.

Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) și-a demonstrat din nou valoarea și forma bună, reușind un nou record personal, 48,95m, cu care a câștigat titlul național la seniori în proba de aruncarea discului. Este o performanță de excepție, probabil cea mai valoroasă performanță națională a atletismului câmpinean în acest an, cu atât mai mult cu cât Andreea Lungu încă este la categoria juniori II. Andreea Lungu (17 ani) a fost urmată în clasamentul acestei probe de Elena Asmarandei (SCM Bacău, 26 de ani) - cu 45,33m, și Alexandra Baltazar-Hall (CS Dinamo București, 16 ani) - cu 42,35m. Urmare a rezultatele foarte bune, inclusiv din acest concurs, Andreea Lungu este propusă pentru echipa Națională a României de seniori, care va participa la Cupa Europei pe echipe, competiție care va avea loc pe 9 august, la Sandnes, în Norvegia.
Felicitări, Andreea Lungu! Felicitări, Mihaela Marin!

4858 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Emanoil Radu 31.07.2019 19:37 Familia Pavel promoveaza din nou o atleta de mare valoare ! E o mandrie pentru Campina ! Poate ca factorii de raspundere ar trebui sa se aplece mai mult asupra unor dascali de exceptie care promoveaza in egala masura Campina si sportul campinean !

Sport

791 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

1 comentarii

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

1753 vizualizari
08 dec. 2023 17:04

Georgeta Popescu, aproape de Top 6 în Cupa Europei. A fost în Norvegia, urmează Letonia

La Lillehamer, în Norvegia, pe pârtia unde au avut Jocurile Olimpice din 1994 și Jocurile Olimpice de Tineret 2016, acum s-au desfășurat primele etape din circuitul Cupei Europei. Au fost șanse concursuri la două discipline (monobob și bob două persoane), totul desfășurându-se pe durata a șapte zile, un adevărat tur de forță pentru toți sportivii și tehnicienii prezenți în Norvegia.

Alte stiri recente

1939 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

1 comentarii

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

743 vizualizari
08 dec. 2023 19:01

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 08 decembrie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.