Spectacolul din cea de-a doua zi a Festivalului "Florilor de tei" - Cornu 2017

Eveniment (Categoria articolului)

Lume foarte multă la Cornu în cea de-a doua seară a festivalului "Florilor de tei". Atât de multă încât nu aveai loc să arunci un ac. Iar publicul a fost nu doar numeros, ci și foarte receptiv. Genul acela de public venit nu doar să privească și să asculte, ci și să cânte și să danseze. Cel puțin în a doua parte a spectacolului, publicul tânăr și foarte tânăr a creat o adevărată nebunie.

Mai întâi, pe scenă a urcat Formația Alesis, alături de care au dansat Ansamblul Folcloric "Floare de corn" - la momentele folclorice și Trupa de dans "Alesis" - la muzică ușoară. Formația Alesis este... Formația Alesis, întotdeauna minunată, cu programe frumoase, pentru gusturile și inimile tuturor. A urmat Emilia Ghinescu, o solistă de muzică populară îndrăgită de public și aplaudată îndelung ieri, la Cornu. Apoi, nebunia despre care vorbeam, odată cu urcarea pe scenă a Irinei Rimes, cântăreața de numai un metru și jumătate, din Republica Moldova, ale cărei melodii se află în toate topurile și care a semnat recent un contract cu casa de discuri Universal Music, din Franța, pentru versiunea franceză a piesei "Visele" și pentru două albume. Asta se întâmplă la doar un an de la lansarea solistei în industria muzicală.
Și nebunia a continuat cu Andra, care nu are nevoie de vreo prezentare. Ea rămâne una dintre cele mai bune artiste din România, o solistă iubită de publicul de toate vârstele. Iar aseară, la Cornu, publicul a cântat și dansat cu Andra, de la început și până la final, când focurile de artificii au încheiat cea de-a X-a ediție a Festivalului "Florilor de tei".

Citiți și Comuna Cornu, în sărbătoare la cea de-a X-a ediție a Festivalului "Florilor de tei"

Spectacolul din prima zi a Festivalului "Florilor de tei" - Cornu 2017

7676 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2315 vizualizari
26 iun. 2022 12:31

Atmosferă superbă la concertul susținut de KEMPES în Parcul Regele Mihai I din Câmpina

Ovidiu Ioncu (KEMPES), una dintre cele mai bune voci ale rock-ului românesc, a deschis seria concertelor pe care Casa de Cultură “Geo Bogza” le organizează în această vară în aer liber, în centrul municipiului Câmpina. Iar KEMPES a creat o atmosferă extraordinară, alături de cei doi membri ai formației sale – Mihai Neniță la vioară și Alberto Bolocan la chitară.

2016 vizualizari
26 iun. 2022 11:20

Ceremonie impresionantă la sfințirea monumentului dedicat eroilor de la UM 0865 din Câmpina, uciși la Otopeni în decembrie 1989

Monumentul Eroilor Jandarmi, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în fața fostei unități de jandarmi din Câmpina, a fost restaurat și resfințit sâmbătă, 25 iunie 2022, în cadrul unei ceremonii impresionante, organizată de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

Alte stiri recente

1959 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

1846 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.