Spectacolul din cea de-a doua zi a Festivalului "Florilor de tei" - Cornu 2017

Eveniment (Categoria articolului)

Lume foarte multă la Cornu în cea de-a doua seară a festivalului "Florilor de tei". Atât de multă încât nu aveai loc să arunci un ac. Iar publicul a fost nu doar numeros, ci și foarte receptiv. Genul acela de public venit nu doar să privească și să asculte, ci și să cânte și să danseze. Cel puțin în a doua parte a spectacolului, publicul tânăr și foarte tânăr a creat o adevărată nebunie.

Mai întâi, pe scenă a urcat Formația Alesis, alături de care au dansat Ansamblul Folcloric "Floare de corn" - la momentele folclorice și Trupa de dans "Alesis" - la muzică ușoară. Formația Alesis este... Formația Alesis, întotdeauna minunată, cu programe frumoase, pentru gusturile și inimile tuturor. A urmat Emilia Ghinescu, o solistă de muzică populară îndrăgită de public și aplaudată îndelung ieri, la Cornu. Apoi, nebunia despre care vorbeam, odată cu urcarea pe scenă a Irinei Rimes, cântăreața de numai un metru și jumătate, din Republica Moldova, ale cărei melodii se află în toate topurile și care a semnat recent un contract cu casa de discuri Universal Music, din Franța, pentru versiunea franceză a piesei "Visele" și pentru două albume. Asta se întâmplă la doar un an de la lansarea solistei în industria muzicală.
Și nebunia a continuat cu Andra, care nu are nevoie de vreo prezentare. Ea rămâne una dintre cele mai bune artiste din România, o solistă iubită de publicul de toate vârstele. Iar aseară, la Cornu, publicul a cântat și dansat cu Andra, de la început și până la final, când focurile de artificii au încheiat cea de-a X-a ediție a Festivalului "Florilor de tei".

Citiți și Comuna Cornu, în sărbătoare la cea de-a X-a ediție a Festivalului "Florilor de tei"

Spectacolul din prima zi a Festivalului "Florilor de tei" - Cornu 2017

8005 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1550 vizualizari
23 feb. 2024 22:47

Proiect extrem de interesant, în parteneriat cu Formula 1, prezentat la deschiderea Academiei STEAM de la Câmpina

Evenimentul de deschidere a Academiei STEAM a Fundației Zamolxes, care a avut loc vineri, 23 februarie, la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes - Câmpina, în prezența primarului Alin Moldoveanu, a cuprins și un moment care a stârnit maxim interes în rândul tinerilor prezenți.

2715 vizualizari
16 feb. 2024 21:09

Târgul Mierii Câmpina 2024 și-a deschis porțile vineri, 16 februarie. Târgul rămâne deschis până duminică, 18 februarie

Casa Tineretului din Câmpina a fost luată cu asalt de mulțimea de expozanți dornici să participe la Târgul Mierii, una dintre cele mai apreciate manifestări din lumea apiculturii românești. Vineri, 16 februarie, a avut loc deschiderea oficială, în prezența autorităților locale și a organizatorilor - Asociația Apicolă ”Valea Prahovei”.

Alte stiri recente

0 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

116 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.