Dovada lucrărilor de "calitate" de pe Strada Petru Rareș din Câmpina, la intersecția cu Calea Doftanei

Actualitate (Categoria articolului)

Pe Strada Petru Rareș, la intersecția cu Calea Doftanei, de aproape două săptămâni a apărut o gaură în carosabil, chiar pe porțiunea unde s-a lucrat la conducta de apă. Deocamdată, gaura nu este mare, dar nu se știe ce se poate întâmpla dacă nu se intervine. Pentru că, se vede clar, sub asfalt este... gol.

În acea zonă s-au efectuat săpături și a fost schimbată conducta de apă. Apoi, s-a pus pământ (insuficient tasat, probabil) și s-a asfaltat destul de superficial, cum se întâmplă în astfel de cazuri. Nu miră pe nimeni apariția găurii din carosabil și a ajuns să nu mai mire pe nimeni nici faptul că această gaură este semnalizată de mai bine de o săptămână, dar de intervenit nu se intervine, așteptându-se, poate, surparea străzii în zona respectivă. Ceea ce, desigur, nu dorim să se întâmple.

3700 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudor 08.05.2018 10:13 Păi viceprimarul Pițigoi este ocupat cu distribuția de fluturași. Că vrea să cunoască problemele câmpinenilor. Mai bine citește campinatv.ro

Actualitate

609 vizualizari
23 sept. 2023 14:47

Câmpina, mileniul III. Indicatorul din... copac

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

820 vizualizari
23 sept. 2023 13:17

Trei tineri din Voluntari depistați de polițiștii câmpineni, după ce ar fi făcut cumpărături cu un card bancar găsit pe stradă

Polițiștii câmpineni au identificat și depistat în cursul zilei de vineri, 22 septembrie, trei bărbați bănuiți de comiterea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Alte stiri recente

556 vizualizari
23 sept. 2023 14:14

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au loc partidele contând pentru etapa a 8-a a Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

544 vizualizari
23 sept. 2023 14:03

Handbal feminin, juniori III. CSO Mizil - CS Câmpina 19-35

După o primă etapă în care nu au mai jucat, adversarele, echipa Academia Junior Ploiești, restrăgându-se din campionat, handbalistele de la CS Câmpina au debutat în campionatul național de Juniori III, feminin, cu un meci în deplasare, în fața formației CSO Mizil.