Se întrerupe furnizarea apei la Poiana Câmpina, sâmbătă, 14 august 2021, până la ora 18.00

Actualitate (Categoria articolului)

Societatea HidroPrahova anunță că este obligată să introducă un program de furnizare a apei potabile pentru abonații din comuna Poiana Câmpina, în data de 14 august 2021, de la ora 9.00, în urma restricţiilor sanitare din municipiul Câmpina, precum şi pe fondul unui consum foarte ridicat. Până la soluţionarea situaţiei privind calitatea apei în Câmpina, ca o măsură suplimentară de precauţie, a fost necesară oprirea uneia din sursele de alimentare cu apă ale comunei Poiana Câmpina, care provenea din municipiul Câmpina. În aceste condiţii, comuna Poiana Câmpina va fi alimentată în această perioadă numai din sursa Bobolia, insuficientă pentru a asigura necesarul de consum.

"Ca urmare, pentru abonaţii din comuna Poiana Câmpina, apa va fi oprită între orele 9.00-18.00 pentru refacerea resurselor de apă, urmând ca în intervalul 18.00-9.00, distribuţia să fie reluată în regim normal. Acest program va fi menţinut până la soluţionarea situaţiei privind restricţiile sanitare din municipiul Câmpina şi redeschiderea acestei surse de alimentare cu apă. HidroPrahova supraveghează atent calitatea apei distribuite în comuna Poiana Câmpina şi informează abonaţii că sunt îndeplinite toate condiţiile de potabilitate.
Introducerea programului de distribuţie a apei în comuna Poiana Câmpina se încadrează în prevederile Regulamentului cadru de organizare şi funcţionare a serviciilor publice de alimentare cu apă şi de canalizare, care la art.22, alin (4) precizează: În cazul lipsei de debit ca urmare a reducerii debitelor de apă ale sursei în caz de secetă sau îngheț, distribuţia apei se va face după un program propus de operator şi aprobat de reprezentanţii autorităţii administraţiei publice locale", se precizează în comunicatul remis de HidroPrahova.

2717 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2805 vizualizari
26 oct. 2021 20:54

Poliția Locală Câmpina a împărțit gratuit măști de protecție și o informare cu măsurile de protecție sanitară care trebuie respectate

5.000 de măști de protecție sunt distribuite gratuit de Primăria municipiului Câmpina, prin Poliția Locală. Marți, 26 octombrie, a avut loc o primă acțiune de acest gen, fiind avute în vedere zonele centrelor comerciale, ale piețelor, precum și stațiile de transport public.

2266 vizualizari
26 oct. 2021 18:42

Un bărbat din Brebu a fost prins băut la volan pe Calea Doftanei, din Câmpina

Luni, 25 octombrie, în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpina au oprit pe Calea Doftanei, pentru nerespectarea regimului legal de viteză, un autoturism care circula din direcţia Străzii Ecaterina Teodoroiu spre Strada Bogdan Petriceicu Hasdeu.

Alte stiri recente

6 vizualizari
27 oct. 2021 12:17

Tratamente de recuperare post-COVID la SanConfind Poiana Câmpina

Centrul Medical SanConfind din Poiana Câmpina a venit, încă din primăvara acestui an, cu o ofertă de servicii medicale foarte utile: recuperare post-Covid. Tratamentele respective se fac în Baza de Recuperare Medicală, prima structură funcțională a spitalului. De atunci, mulți pacienți care au trecut prin boală și au rămas cu urmări neplăcute s-au adresat Centrului Medical Sanconfind. Iar tratamentele de balneo-fizio-kinetoterapie pe care le-au urmat au dat rezultate bune. Specialiștii în astfel de recuperări fac consulturi medicale, educarea” respiraţiei, exerciţii pentru îmbunătăţirea mersului şi evaluare psihologică pentru integrarea normală în societate.

18 vizualizari
27 oct. 2021 11:49

În sediile HidroPrahova au acces doar persoanele vaccinate împotriva COVID-19, cele cu test negativ sau care au trecut prin boală. Măsura nu se aplică și angajaților societății

Operatorul de apă și canal HidroPrahova anunță că a activat Comitetul de acțiune pentru situații de urgență la nivelul întregii societăți, pentru stabilirea măsurilor suplimentare necesare privind derularea activității în condiții de siguranță, în contextul creșterii incidenței cumulate a virusului SARS-CoV-2.