Cinci medalii pentru atleții câmpineni la Naționalele de aruncări lungi

Sport (Categoria articolului)

La începutul acestei săptămâni, pe 28 februarie și 1 martie, la Craiova, pe Stadionul ”Nicole Mărășescu” s-au desfășurat Campionatele Naționale de aruncări lungi pentru seniori, tineret și under 20. La startul acestor întreceri s-au aliniat și mai mulți sportivi câmpineni, chiar dacă nu toți sunt legitimați în prezent la vreun club câmpinean.

Iată și rezultatele înregistrate, care au adus nu mai puțin de cinci medalii pentru atleții câmpineni:
Locul I și titlul național pentru Ioana Plăvan (SCM Gloria Buzău, antrenor Nicolae Pavel) - în proba de aruncarea suliței, categoria seniori, cu 46,29m; locul al doilea și titlul de vicecampioană națională pentru Andreea Lungu (CSM Brașov, antrenor Mihaela Marin) - în proba de aruncarea discului, categoria seniori și categoria tineret; locul al doilea și titlul de vicecampion național pentru Marius Vasile (CSM Brașov, antrenor Mihaela Marin) - în proba de aruncarea discului, categoria tineret; locului al treilea și medalie de bronz pentru Ciprian Costache (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, antrenor Mihaela Marin) - în proba de aruncarea discului, categoria under 20; un onorant loc patru pentru Carol Banu (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, antrenor Mihaela Marin) - în proba de aruncare discului, categoria under 20.
Felicitări, tuturor!

898 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1833 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4722 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

20 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

694 vizualizari
07 aug. 2022 16:20

Percheziții în Prahova la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală și delapidare

Duminică, 7 august, procurorii din cadrul Parchetului Curții de Apel Ploiești, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Prahova și Călărași, la domiciliile a doi bărbați cu vârstele de 35, și respectiv 58 de ani și la domiciliul unei femei în vârstă de 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare.