Cinci medalii pentru atleții câmpineni la Naționalele de aruncări lungi

Sport (Categoria articolului)

La începutul acestei săptămâni, pe 28 februarie și 1 martie, la Craiova, pe Stadionul ”Nicole Mărășescu” s-au desfășurat Campionatele Naționale de aruncări lungi pentru seniori, tineret și under 20. La startul acestor întreceri s-au aliniat și mai mulți sportivi câmpineni, chiar dacă nu toți sunt legitimați în prezent la vreun club câmpinean.

Iată și rezultatele înregistrate, care au adus nu mai puțin de cinci medalii pentru atleții câmpineni:
Locul I și titlul național pentru Ioana Plăvan (SCM Gloria Buzău, antrenor Nicolae Pavel) - în proba de aruncarea suliței, categoria seniori, cu 46,29m; locul al doilea și titlul de vicecampioană națională pentru Andreea Lungu (CSM Brașov, antrenor Mihaela Marin) - în proba de aruncarea discului, categoria seniori și categoria tineret; locul al doilea și titlul de vicecampion național pentru Marius Vasile (CSM Brașov, antrenor Mihaela Marin) - în proba de aruncarea discului, categoria tineret; locului al treilea și medalie de bronz pentru Ciprian Costache (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, antrenor Mihaela Marin) - în proba de aruncarea discului, categoria under 20; un onorant loc patru pentru Carol Banu (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, antrenor Mihaela Marin) - în proba de aruncare discului, categoria under 20.
Felicitări, tuturor!

1299 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

654 vizualizari
21 sept. 2023 16:12

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Programul și delegările

Ajunsă la etapa a 8-a, Liga A Prahova programează la finalul acestei săptămâni noi partide. Iată programul și delegările:

1879 vizualizari
20 sept. 2023 19:51

Liga A Prahova, etapa a 7-a. Rezultate și clasament

UPDATE - Miercuri după-amiază s-a desfășurat și ultimul joc al rundei.
Primul meci al etapei a 7-a din Liga A Prahova s-a disputat vineri după-amiază. Celelalte jocuri au avut loc sâmbătă și duminică. Iată rezultatele, clasamentul și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

977 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.

1057 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.