Primăria Câmpina face apel la populație și firme să curețe trotuarele și să nu obstrucționeze intervenția utilajelor de deszăpezire pe străzi

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria Câmpina și-a revenit și, după recomandările privind curățenia de primăvară și compostarea deșeurilor vegetale, vă transmite acum câteva recomandări de sezon. Adică, de iarnă. Și pentru că nu e de glumă cu această iarnă, Primăria roagă locuitorii municipiului să se deplaseze mai mult pe jos, iar cu autovehiculele doar dacă este strict necesar. Asta având în vedere ninsorile abundente din ultimele două zile.

De asemenea, Primăria Câmpina reamintește cetățenilor, asociațiilor de proprietari și agenților economici că, în conformitate cu HCL 11/2016, au obligația să curețe zăpada și gheața de pe porțiunea de trotuar din dreptul locuinței sau sediului. În caz contrar, amenda este cuprinsă între 50 și 100 lei pentru populație, respectiv 1.000 - 2.000 lei pentru firme.
Sancțiuni contravenționale se pot aplica și pentru împiedicarea operatorilor în activitatea de deszăpezire prin blocarea străzilor și/sau trotuarelor cu mașini parcate în locuri nepermise sau în mod neregulamentar ori cu mărfuri sau ambalaje. În acest caz, amenda este de 50 - 100 lei pentru cetățeni și 200 - 500 lei pentru firme.

4551 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • George Adam 09.02.2017 22:26 Hopa,a ajuns si Primarul la serviciu ,se pare ca dupa ora 13 pm ca de obicei si a sesizat ca ninge afara ,cata ..... .Dar valorile liberale din PNL ce mesaj au catre seful lor? Penibila echipa la conducerea Primariei din Campina.

Actualitate

584 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

710 vizualizari
22 feb. 2024 18:48

De Cartea Recordurilor. Un câmpinean aflat la volan a fost prins de trei ori într-o zi din ce în ce mai băut... A treia oară a fost reținut de polițiști!

1 comentarii

Un câmpinean are toate șansele să intre în Cartea Recordurilor, după ce în cursul zilei de miercuri, 21 februarie, aflându-se la volan în municipiul Ploiești a fost oprit de trei ori la rând de polițiști, aceștia constatând de fiecare dată că era din ce în ce mai băut!

Alte stiri recente

169 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, nu voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

1 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

810 vizualizari
21 feb. 2024 23:01

Câștigătorii concursului de fotografie OBIECTIV: CÂMPINA CURATĂ

1 comentarii

Asociația Câmpina Curată și Partidul Câmpina Curată au organizat un concurs inedit de fotografie, prin care s-a dorit aducerea în atenția publicului a unor probleme legate de curățenia din municipiul Câmpina. Ȋn ciuda temei aparent negative, acest concurs a constituit un mesaj pozitiv pentru schimbare, o campanie de conștientizare și implicare activă. Câteva sute de fotografii au fost înscrise în concurs de către fotografi amatori și profesioniști.