Ioana Plăvan (CSS "Constantin Istrati" Câmpina), campioana României la aruncarea suliței. Pentru prima dată la seniori

Sport (Categoria articolului)

La București a avut loc luni, 25 februarie, Campionatul Național de Aruncări Lungi pentru Seniori și Tineret, competiție la care Câmpina a fost reprezentată de Ioana Plăvan (antrenor prof. Nicolae Pavel). Îmbunătățindu-și cu aproximativ doi metri cea mai bună performanță, Ioana Plăvan a câștigat titlul național atât în întrecerea seniorilor, cât și la tineret.

Cu o aruncare de 55,17m, superioară cu aproximativ doi metri și jumătate ocupantei locului secund, Ioana Plăvan și-a trecut în palmares primul său titlu de campioană a României la seniori.
"Sunt foarte bucuroasă și îi mulțumesc antrenorului meu, Nicolae Pavel, pentru pregătirea care mi-a adus acest rezultat", ne-a declarat imediat după festivitatea de premiere Ioana Plăvan. La rândul său, antrenorul Nicolae Pavel ne-a precizat: "Este o performanță đe excepție pentru Câmpina, pentru atletismul câmpinean, fiind primul titlul național la seniori obținut în perioada modernă de un sportiv câmpinean. Ioana a avut o performanță foarte bună, cu care nu numai că a câștigat primul său titlu național la seniori, dar s-a calificat și la Cupa Europei, care va avea loc în perioada 9-10 martie, în Slovacia".
Performanța de excepție obținută de Ioana Plăvan la București readuce în discuție un subiect important pentru mica lume a sportului câmpinean - înființarea unei secții de atletism în cadrul CS Câmpina, ceea ce ar permite continuarea activității la nivel de seniori a juniorilor de la CSS "Constantin Istrati", care își termină activitatea la nivelul junioratului. Dacă acest lucru s-ar fi realizat și nu se pierdea timpul cu discuții lungi și inutile, CS Câmpina s-ar fi putut lăuda acum cu o performanță extraordinară, un titlu național la atletism.
Felicitări, Ioana, pentru această performanță! Felicitări și antrenorului Nicolae Pavel!

6946 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dragan Horia 09.03.2019 05:43 Buna ziua. Felicitari! Ioana Plavan este din Brebu cumva?

Sport

698 vizualizari
21 sept. 2023 16:12

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Programul și delegările

Ajunsă la etapa a 8-a, Liga A Prahova programează la finalul acestei săptămâni noi partide. Iată programul și delegările:

1882 vizualizari
20 sept. 2023 19:51

Liga A Prahova, etapa a 7-a. Rezultate și clasament

UPDATE - Miercuri după-amiază s-a desfășurat și ultimul joc al rundei.
Primul meci al etapei a 7-a din Liga A Prahova s-a disputat vineri după-amiază. Celelalte jocuri au avut loc sâmbătă și duminică. Iată rezultatele, clasamentul și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

1130 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.

1113 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.