CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Ioana Plăvan (CSS "Constantin Istrati" Câmpina), campioana României la aruncarea suliței. Pentru prima dată la seniori

- Sport -

Ioana Plăvan (CSS

La București a avut loc luni, 25 februarie, Campionatul Național de Aruncări Lungi pentru Seniori și Tineret, competiție la care Câmpina a fost reprezentată de Ioana Plăvan (antrenor prof. Nicolae Pavel). Îmbunătățindu-și cu aproximativ doi metri cea mai bună performanță, Ioana Plăvan a câștigat titlul național atât în întrecerea seniorilor, cât și la tineret.

Cu o aruncare de 55,17m, superioară cu aproximativ doi metri și jumătate ocupantei locului secund, Ioana Plăvan și-a trecut în palmares primul său titlu de campioană a României la seniori.
"Sunt foarte bucuroasă și îi mulțumesc antrenorului meu, Nicolae Pavel, pentru pregătirea care mi-a adus acest rezultat", ne-a declarat imediat după festivitatea de premiere Ioana Plăvan. La rândul său, antrenorul Nicolae Pavel ne-a precizat: "Este o performanță đe excepție pentru Câmpina, pentru atletismul câmpinean, fiind primul titlul național la seniori obținut în perioada modernă de un sportiv câmpinean. Ioana a avut o performanță foarte bună, cu care nu numai că a câștigat primul său titlu național la seniori, dar s-a calificat și la Cupa Europei, care va avea loc în perioada 9-10 martie, în Slovacia".
Performanța de excepție obținută de Ioana Plăvan la București readuce în discuție un subiect important pentru mica lume a sportului câmpinean - înființarea unei secții de atletism în cadrul CS Câmpina, ceea ce ar permite continuarea activității la nivel de seniori a juniorilor de la CSS "Constantin Istrati", care își termină activitatea la nivelul junioratului. Dacă acest lucru s-ar fi realizat și nu se pierdea timpul cu discuții lungi și inutile, CS Câmpina s-ar fi putut lăuda acum cu o performanță extraordinară, un titlu național la atletism.
Felicitări, Ioana, pentru această performanță! Felicitări și antrenorului Nicolae Pavel!


25 Feb 2019 17:24 7110 vizualizari


Comentarii


  • 09.03.2019 05:43 Dragan Horia Buna ziua. Felicitari! Ioana Plavan este din Brebu cumva?
1085 vizualizari 18 May 2024 20:44 Andreea Lungu a câștigat pentru al patrulea an consecutiv Trofeul ”Lia Manoliu” la aruncarea discului

Andreea Lungu a câștigat pentru al patrulea an consecutiv Trofeul ”Lia Manoliu” la aruncarea discului

În acest week-end, la Craiova, pe stadionul de atletism ”Nicolae Mărășescu” are loc ediția 69 a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României. Încă din prima zi, Andreea Lungu, antrenor Mihaela Marin, fostă componentă a CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, a câștigat proba de aruncarea discului.

citeste mai mult
1409 vizualizari 18 May 2024 19:52 Liga A Prahova, etapa a 30-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 30-a. Rezultate și clasament

Runda cu numărul 30 din Liga A Prahova a început sâmbătă dimineață.  A continuat după-amiază și se va încheia duminică dimineață.  Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

citeste mai mult
1348 vizualizari 18 May 2024 15:35 Liga A Prahova. CS Câmpina - CS Mănești 5-2

Liga A Prahova. CS Câmpina - CS Mănești 5-2

În cadrul etapei a 30-a din Liga A Prahova, CS Câmpina a jucat în fața propriilor suporteri în fața echipei CS Mănești, o grupare aflată în a doua parte a clasamentului.

citeste mai mult
2277 vizualizari 17 May 2024 21:25 Pe 1 iunie se va inaugura Bazinul didactic de înot de la Cornu

Pe 1 iunie se va inaugura Bazinul didactic de înot de la Cornu

Sâmbătă, 1 iunie, de la ora 12.00, la Cornu va avea loc inaugurarea Bazinului didactic de înot, un bazin realizat după același proiect cu cel de la Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV