Societatea Voipan Câmpina a oferit cadouri pentru 100 de copii, la început de nou an școlar

Social (Categoria articolului)

Rechizite pentru 100 de copii din familii cu posibilități materiale reduse, acesta a fost darul societății Voipan Câmpina la începutul noului an școlar. Un dar răsplătit generos de copii, cu un zâmbet. Pentru că, până la urmă, ce poate fi mai frumos decât zâmbetul unui copil?!

În prima săptămână a noului an școlar, miercuri și joi, reprezentanții Voipan au mers la Școala Gimnazială “Al.I Cuza”, Școala nr. 3 din Cartierul Voila, Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu” și Școala nr. 6 din Cartierul Turnătoriei, adică acele unități de învățământ din Câmpina unde societatea Voipan asigură produsele din programul ”Laptele și cornul”. Împreună cu conducerile școlilor menționate au fost aleși 100 de copii din familii nevoiașe, care au primit rechizite pentru noul an școlar (caiete, bloc de desen, penar dotat cu toate cele necesare și un stilou). Gestul făcut de Voipan a avut un singur scop, acela de a aduce un zâmbet pe fețele acestor copii care merită să aibă toate cele necesare începutului de an școlar.

5668 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

18 vizualizari
27 oct. 2021 11:49

În sediile HidroPrahova au acces doar persoanele vaccinate împotriva COVID-19, cele cu test negativ sau care au trecut prin boală. Măsura nu se aplică și angajaților societății

Operatorul de apă și canal HidroPrahova anunță că a activat Comitetul de acțiune pentru situații de urgență la nivelul întregii societăți, pentru stabilirea măsurilor suplimentare necesare privind derularea activității în condiții de siguranță, în contextul creșterii incidenței cumulate a virusului SARS-CoV-2.

5977 vizualizari
18 oct. 2021 20:39

Accident spectaculos în Câmpina, pe Calea Dacia, produs de un tânăr de 19 ani

Luni seară, pe Calea Dacia din municipiul Câmpina, în apropierea sensului giratoriu de la intersecția cu Bulevardul Nicolae Bălcescu a avut loc un accident de circulație, produs de un tânăr de 19 ani.

Alte stiri recente

6 vizualizari
27 oct. 2021 12:17

Tratamente de recuperare post-COVID la SanConfind Poiana Câmpina

Centrul Medical SanConfind din Poiana Câmpina a venit, încă din primăvara acestui an, cu o ofertă de servicii medicale foarte utile: recuperare post-Covid. Tratamentele respective se fac în Baza de Recuperare Medicală, prima structură funcțională a spitalului. De atunci, mulți pacienți care au trecut prin boală și au rămas cu urmări neplăcute s-au adresat Centrului Medical Sanconfind. Iar tratamentele de balneo-fizio-kinetoterapie pe care le-au urmat au dat rezultate bune. Specialiștii în astfel de recuperări fac consulturi medicale, educarea” respiraţiei, exerciţii pentru îmbunătăţirea mersului şi evaluare psihologică pentru integrarea normală în societate.

1719 vizualizari
26 oct. 2021 22:16

Societatea AVEURO International Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Fabrica de microbuze AVEURO International Câmpina angajează mai multe categorii de personal, după cum urmează: