CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Sport (Categoria articolului)

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

În cursul zilei de duminică, v-am prezentat parcursul câmpinenilor la acest turneu până în fața ultimului act (detalii, AICI).
În finala categoriei sub 14 ani, CS Câmpina a întâlnit formația greacă Dimitra Apollon Trikala, în fața căreia a pierdut cu scorul de 5-1. ”Am considerat mai important decăt scorul în acest ultim meci, să dau posibilitatea tuturor jucătorilor care au făcut deplasarea în Grecia să joace cel puțin un meci. Cred că a fost un turneu bun pentru noi ca și echipă, bun pentru fiecare jucător în parte și sper să mai avem ocazia să participăm la astfel de competiții, care aduc un plus de experiență valoroasă pentru fiecare jucător în parte. Țin să le mulțumesc părinților, dar și societății Miras, care au contribuit la reușita acestei deplasări”, ne-a declarat la finalul turneului antrenorul câmpinean Roberto Opatchi.
În plus, câmpinenii au mai avut un motiv de bucurie, Luca Bostan fiind declarat cel mai bun portar al turneului la această categorie de vârstă.

2174 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1894 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4742 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

155 vizualizari
10 aug. 2022 19:04

Trofee și amintiri frumoase, bilanțul Ansamblului ”Ghiocelul” Câmpina la Festivalul Internațional de Folclor de la Ohrid, Macedonia

La Ohrid, în Macedonia, a avut loc în perioada 4-9 august ediția din acest an a Festivalului Internațional de Folclor al Tineretului ”Zdravko Banar”, singura formație din România prezentă la acest eveniment fiind Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina.

483 vizualizari
10 aug. 2022 15:12

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: