Coaliția de dreapta din Consiliul Local Câmpina nu mai există

Politică (Categoria articolului)

Ceea ce am semnalat zilele trecute, în urma ședinței Consiliului Local Câmpina din 30 septembrie 2021, când ridicam un mare semn de întrebare asupra viitorului Coaliției de drepta, s-a lămurit în foarte scurt timp: Coaliția de dreapta din Consiliul Local Câmpina (formată USR PLUS, PNL, PMP și Cezar Grama) nu mai există! Oricum, nu a avut un certificat de naștere, un document oficial de constituire, așa că nu va avea nici certificat de deces, dispărând la fel de subit cum a apărut.

Informația a fost prezentată de președintele PNL Câmpina, Marian Nistor, care a fost invitatul nostru la o emisiune pe tema împlinirii unui an de la alegerile locale. ”Liviu Dumitrache (președintele USR PLUS Câmpina, viceprimar al municipiului, liderul oficial al coaliției, n.r.) a anunțat pe whatsapp, pe grupul consilierilor din Coaliție, încă de vineri, 1 octombrie, practic imediat după ședința de joi a Consiliului Local, că nu mai colaborează cu celelalte formațiuni politice din această coaliție. M-au anunțat consilierii PNL și noi, practic, am înțeles din acest anunț dorința președintelui USR PLUS de a nu mai colabora în cadrul Coaliției. Practic, Coaliția nu mai există, că oricum nu a funcționt ea cine știe ce”, a afirmat Marian Nistor.
Vom urmări în zilele imediat următoare care este reacția celorlalți lideri politici din... fosta coaliție care a deținut o vreme majoritatea în Consiliul Local Câmpina.

4009 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Rammstein 06.10.2021 13:24 Mare ...!!..oricum umblau după cașcaval...
  • Ion Cretu 06.10.2021 14:47 Mai oameni buni... In Campina asta ori au rămas numai ..., ori nu știu ce să zic. Cum am putut vota un așa primar (care nu leagă două vorbe) și un consiliu așa de slab.ajung sa cred că nivelul intelectual al campinenilor este varza..

Politică

6855 vizualizari
28 mai 2023 09:47

Irina Nistor: "Voi veni cu un proiect pentru Câmpina, bazat pe un dialog permanent cu cetățenii!"

PSD Câmpina a desemnat-o pe Irina Mihaela Nistor candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale de anul viitor, după cum scriam într-un articol anterior. Este pentru prima dată când la Câmpina candidează o femeie din partea PSD și tot pentru prima dată când la lansarea oficială a candidatului de la Câmpina participă cei mai importanți lideri ai PSD Prahova.

4014 vizualizari
26 mai 2023 16:08

Irina Nistor, candidatul surpriză al PSD la Primăria Câmpina

1 comentarii

Surpriză de proporții oferită de PSD electoratului câmpinean. Irina Nistor a fost desemnată candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din toamna anului viitor.

Alte stiri recente

689 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

897 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.