Lista câștigătoarelor premiilor oferite de Raffaela Moraru și partenerii săi la lansarea noii colecții de rochii de mireasă

Eveniment (Categoria articolului)

Peste 100 de tinere au trecut pragul Atelierului de Creație Vestimentară Raffaela Moraru în acest week-end. Au venit, au văzut, au probat, iar multe dintre ele au și comandat rochii de mireasă atât din colecția de anul trecut, cât mai ales din colecția 2016, cea pe care Raffaela a prezentat-o în premieră la Câmpina, înaintea marii lansări de luna viitoare. Iar 25 dintre miresele care au participat la eveniment au câștigat premiile oferite de Raffaela Moraru și partenerii săi. Iată lista câștigătoarelor în urma tragerii la sorți care a avut loc în această seară, la finalul evenimentului la care CampinaTV.ro a fost unic partener media:

Voaluri de mireasă oferite de Raffaela Moraru
- Adriana Alice Georgescu
- Amalia Banu
- Andreea Paraschiv
- Andreea Goran Dumitru
- Georgeta Iordache
- Iuliana Ștefania Pănescu
- Cezarina Iliescu
- Gabriela Mădălina Lascu
- Ioana Soreanu
- Cristina Bucuroiu

Cadouri de la Meli Melo Paris
- Claudia Leru
- Sabina Oancea
- Gabriela Avram
- Alexandra Radu
- Ionela Barbu
- Elena Manga
- Ioana Mușat
- Andreea Bej
- Sânziana Melnic

Vouchere cadou de la "Cincșor Transilvania. Case de oaspeți"
- Diana Petenciuc
- Elena Raluca Dumitrache
- Manuela Petrovici

Pantofi de mireasă, creația designerului Christian Albu
- Maria Loredana Marin

Marele premiu (o rochie de mireasă - marca Raffaela Moraru și un make-up gratuit - oferit de Anca Sachelia Make-up Studio)
- Maria Laura Voica

Câștigătoarele din Câmpina sunt invitate la Atelierul de Creație Vestimentară Raffaela Moraru pentru a-și ridica premiile, iar câștigătoarele din București, Ploiești și alte localități vor primi premiile acasă, prin curier. 

Pentru Raffaela Moraru, evenimentul din acest week-end a fost un succes în primul rând datorită numărului mare de vizitatori. Nici măcar Raffaela nu se aștepta să vină atâta lume, peste 100 de mirese. Iar ele nu au venit singure, ci însoțite de mame, de soacre, de nașe, de prietene. Interesul a fost pentru rochiile de mireasă, desigur, dar și rochiile de seară au fost la mare căutare. Un eveniment frumos, de succes pentru tânăra creatoare care se gândește deja să îl organizeze în fiecare an de acum înainte.

19796 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Monica 15.02.2016 13:35 Interesant si inedit acest eveniment creat de oameni tineri intr-un oraș din ce in ce mai îmbătrânit. Felicitări tuturor celor care s-au implicat in acest eveniment!

Eveniment

672 vizualizari
11 aug. 2022 21:13

Mircea Baniciu cântă la Câmpina, în Parcul Regele Mihai I, sâmbătă, 13 august 2022

Mircea Baniciu susține cel de-al treilea concert din cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music" organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza". Primul spectacol a avut loc pe 25 iunie, protagonist fiind Kempes (Ovidiu Ioncu), apoi al doilea concert, pe 23 iulie, a fost susținut de formația Semnal M. Mircea Baniciu va cânta sâmbătă, 13 august, de la ora 20.00, pe esplanada din Parcul Regele Mihai I. 

4122 vizualizari
10 aug. 2022 19:04

Trofee și amintiri frumoase, bilanțul Ansamblului ”Ghiocelul” Câmpina la Festivalul Internațional de Folclor de la Ohrid, Macedonia

La Ohrid, în Macedonia, a avut loc în perioada 4-9 august ediția din acest an a Festivalului Internațional de Folclor al Tineretului ”Zdravko Banar”, singura formație din România prezentă la acest eveniment fiind Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina.

Alte stiri recente

201 vizualizari
12 aug. 2022 07:28

Marian Nistor, președintele PNL Câmpina: "Toți locuitorii municipiului vor fi afectați de acest PUZ privind modernizarea centrului!"

Continuăm seria discuțiilor pe tema Planului Urbanistic Zonal (PUZ) privind modernizarea centrului municipiului Câmpina, invitatul nostru fiind de această dată președintele PNL Câmpina, Marian Nistor. PNL este unul dintre partidele cu reprezentare în Consiliul Local, care nu consideră oportună realizarea pasajului subteran, iar Marian Nistor explică, în interviul pe care ni l-a acordat, motivele pentru care nu este de acord cu pasajul. De asemenea, președintele PNL Câmpina ridică mai multe semne de întrebare în privința PUZ, document aflat acum în perioada de consultare publică, urmând ca apoi să intre în dezbaterea Consiliului Local. Urmăriți integral interviul cu Marian Nistor.

3227 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21.00. Ce s-a întâmplat?