La Biroul Electoral au fost înregistrate candidaturile ALDE pentru Primăria și Consiliul Local Câmpina

Politică (Categoria articolului)

ALDE (Partidul Alianța Liberalilor și Democraților) a depus la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina dosarele candidaților pentru funcțiile de primar și de consilier local. Acestea au fost validate. Candidatul ALDE la funcția de primar al municipiului este Sorinel Marius Neacșu, 35 de ani, de profesie farmacist, aflat la prima sa experiență politică de acest nivel.

Lista pentru Consiliul Local Câmpina îi cuprinde pe:
1. Sorinel Marius Neacșu (farmacist)
2. Dragoș Soare (ofițer poliție în rezervă)
3. Alexandru Jianu (medic psihiatru)
4. Magdalena Mititelu (farmacist)
5. Roxana Elena Jianu (medic)
6. Gheorghe Ciucă (profesor)
7. Marius Daniel Văcaru (pensionar).

4191 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • The Mask 18.08.2020 22:26 Uite cum mai pierde pesedeu 1% din voturi.in schimb vad ca lista Alde e tare ...medicina si politie ca profesii.O sa avem cate un spital si o farmacie pe fiecare strada si cate un politist in fata lor.Brusc apar si pensionatii speciali pe liste,mai vor si leafa de bugetar.Curat,murdar.Nu stiu ce cauta un profesor printre ei.La unele partide pensionatii speciali au in dreptul profesiei jurist,sa sune bine.Dragi campineni,votati omul care va convinge nu abureala lor.Nu mai fiti oi.

Politică

6943 vizualizari
28 mai 2023 09:47

Irina Nistor: "Voi veni cu un proiect pentru Câmpina, bazat pe un dialog permanent cu cetățenii!"

PSD Câmpina a desemnat-o pe Irina Mihaela Nistor candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale de anul viitor, după cum scriam într-un articol anterior. Este pentru prima dată când la Câmpina candidează o femeie din partea PSD și tot pentru prima dată când la lansarea oficială a candidatului de la Câmpina participă cei mai importanți lideri ai PSD Prahova.

4115 vizualizari
26 mai 2023 16:08

Irina Nistor, candidatul surpriză al PSD la Primăria Câmpina

1 comentarii

Surpriză de proporții oferită de PSD electoratului câmpinean. Irina Nistor a fost desemnată candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din toamna anului viitor.

Alte stiri recente

1341 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1652 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.