Andreea Lungu şi Marius Vasile, ambii de la CSS Constantin Istrati Câmpina, performanţe notabile la Campionatul Naţional de Atletism pentru Juniori I

Sport (Categoria articolului)

Arena "Lia Manoliu" din Bucureşti a fost ieri gazda primei zile a Campionatului Naţional de Atletism pentru Juniori I (18-19 ani), Câmpina fiind reprezentată în proba de aruncarea greutăţii de doi sportivi, Andreea Lungu şli Marius Vasile, ambii de la CSS Constantin Istrati, ambii în vârstă de numai 16 ani, dar care au reuşit performanţe notabile.

În condiţiile în care au fost cei mai mici sportivi din proba de aruncarea greutăţii, Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) s-a clasat pe locul 5 din 9 participanţi, cu 11,21m, la numai 55 cm de podium, în vreme ce Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) a ocupat acelaşi loc 5, dar din 14 participanţi, cu o aruncare de 15,58m, la numai 22 cm de podium.
Coordonatorul CSS Constantin Istrati Câmpina, prof. Nicolae Pavel, ne-a declarat: "Ambii sportivi cu care am participat la finala de la juniori I au avut o comportare foarte bună. În plus, Marius Vasile a reuşit să-şi doboare din nou recordul personal cu bila de 6kg, record stabilit în urmă cu numai două săptămâni, de la 14,67m, la 15,58m. Ei au fost cei mai mici sportivi din concurs, iar experienţa pe care o dobândesc în cadrul competiţiilor cu sportivi de categorie superioară ca vârstă este foarte importantă pentru viitorul lor. De altfel, împreună cu Ioana Plăvan, Andrei Richea, Sebastian Oprea şi Nicuşor Oprea, cei doi sportivi vor reprezenta Câmpina în întrecerile de aruncarea greutăţii şi aruncarea suliţei la Campionatul Naţional de Aruncări Lungi, care va avea loc la Bucureşti, pe stadionul Iolanda Balaş Sotter, în perioada 27 februarie - 1 martie. Apoi, pe 3 martie, Andreea şi Marius vor fi prezeţi din nou la o finală în sală, de această dată la categoria lor de vârstă, la juniori II, acolo unde ne dorim să-i vedem pe podium".

6301 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

226 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

1865 vizualizari
01 oct. 2023 13:41

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc jocurile din cadrul etapei a 9-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate, clasamentul la zi și programul etapei viitoare.

Alte stiri recente

426 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.

152 vizualizari
02 oct. 2023 18:27

Anunț privind înscrierea proiectelor pentru bugetare participativă

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: