S-au găsit beculețe și pentru Parcul de la Soldat. Mai mult, aici va fi amenajat Orășelul Copiilor

Actualitate (Categoria articolului)

Dacă tot nu avem un Târg de Crăciun, așa cum ni s-a promis anul trecut de către administrația locală, ei bine, vom avea în premieră un Orășel al Copiilor și chiar în Parcul de la Soldat. Aici au fost aduse deja căsuțele pentru comercianți, dar și o parte din instalațiile de joacă pentru copii. Orășelul Copiilor va fi deschis în perioada 14 decembrie 2017 - 4 ianuarie 2018.

În Orășelul Copiilor va fi prezent și Moș Crăciun, din 17 până pe 23 decembrie, în fiecare seară între orele 17.00 - 20.00. Prin urmare, programul părinților va fi făcut de copii, în această perioadă, iar portofelul va trebui să fie plin, pentru că distracția celor mici costă.
Scriam zilele trecute că autoritățile locale nu au gășit măcar câteva beculețe colorate și pentru Parcul de la Soldat, asta în timp ce Parcul Milia, din apropiere, este luminat feeric, are și brazi împodobiți, și reni, îl are și pe Moș Crăciun. Problema s-a rezolvat acum, s-au găsit și beculețe colorate, a apărut și un carusel, avem și un trenuleț, iar în curând vor apărea și comercianții de produse specifice Sărbătorilor de Iarnă.

5600 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

379 vizualizari
03 dec. 2023 10:09

Accident pe DN1, la Bănești. Bărbatul care l-a produs se afla sub influența alcoolului

Duminică dimineață, în jurul orei 9, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre faptul că pe DN1, s-a produs un accident rutier.

540 vizualizari
02 dec. 2023 19:42

Garda de Mediu, APM și Apele Române, sesizate în urma articolului nostru privind dezastrul ecologic de pe râul Doftana

2 comentarii

În baza unor informații și fotografii transmise de cititori ai Câmpinatv.ro, am scris recent despre dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana, unde tone de deșeuri rezultate din decopertarea unor străzi au fost descărcate din mai multe basculate. Au fost aduse aici, pe albia râului Doftana, criblură, pietriș, bolovani, resturi de asfalt care ar putea conține substanțe periculoase pentru mediu. În urma articolului nostru, au fost sesizate instituțiile cu atribuții în domeniul protecției mediului.

Alte stiri recente

377 vizualizari
03 dec. 2023 08:38

Produse artizanale și obiecte de artă populară la micul Târg de Crăciun din grădina Castelului Iulia Hasdeu

Micul Târg de Crăciun din grădina Castelulului Iulia Hasdeu din Câmpina și-a deschis ieri porțile și a reprezentat o surpriză plăcută pentru vizitatorii Muzeului Memorial B.P. Hasdeu. Nu este un târg obișnuit, nu vă așteptați să găsiți aici vin fiert sau diverse mâncăruri tradiționale. Este un târg cu produse artizanale și obiecte de artă populară, realizate manual de meșteșugari din zona Câmpinei.

346 vizualizari
03 dec. 2023 06:48

Pe 18 decembrie 2023, la Câmpina are loc Gala ”Arte pentru viitor”, un eveniment caritabil organizat de Asociația Părinților de la Colegiul "Grigorescu"

Asociația Părinților de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina organizează luni, 18 decembrie 2023, cu începere de la ora 18.00, un eveniment caritabil intitulat Gala ”Arte pentru viitor”.