S-au găsit beculețe și pentru Parcul de la Soldat. Mai mult, aici va fi amenajat Orășelul Copiilor

Actualitate (Categoria articolului)

Dacă tot nu avem un Târg de Crăciun, așa cum ni s-a promis anul trecut de către administrația locală, ei bine, vom avea în premieră un Orășel al Copiilor și chiar în Parcul de la Soldat. Aici au fost aduse deja căsuțele pentru comercianți, dar și o parte din instalațiile de joacă pentru copii. Orășelul Copiilor va fi deschis în perioada 14 decembrie 2017 - 4 ianuarie 2018.

În Orășelul Copiilor va fi prezent și Moș Crăciun, din 17 până pe 23 decembrie, în fiecare seară între orele 17.00 - 20.00. Prin urmare, programul părinților va fi făcut de copii, în această perioadă, iar portofelul va trebui să fie plin, pentru că distracția celor mici costă.
Scriam zilele trecute că autoritățile locale nu au gășit măcar câteva beculețe colorate și pentru Parcul de la Soldat, asta în timp ce Parcul Milia, din apropiere, este luminat feeric, are și brazi împodobiți, și reni, îl are și pe Moș Crăciun. Problema s-a rezolvat acum, s-au găsit și beculețe colorate, a apărut și un carusel, avem și un trenuleț, iar în curând vor apărea și comercianții de produse specifice Sărbătorilor de Iarnă.

5509 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

138 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

1318 vizualizari
19 mar. 2023 17:40

O tânără din Galați, la un pas să-și piardă viața în Bucegi, după ce a căzut într-o prăpastie

Salvamontiștii au fost solicitați să intervină sâmbătă, în Bucegi, pe Valea Rea, spre Cabana Mălăiești, după ce o tânără din Galați, în vârstă de 25 ani, a căzut într-o prăpastie, mai bine de 100 metri.

Alte stiri recente

1347 vizualizari
19 mar. 2023 21:23

Scurt și la... subiect, cu Nicolae Geantă, profesor la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

1136 vizualizari
19 mar. 2023 20:23

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Unirea Teleajen 1-0

Arena ”Rafinăriei” arăta excelent, oferind condiții ideale pentru o partidă de fotbal, la primul joc oficial pe teren propriu din anul 2023 pentru echipa Sportul Câmpina.