Emoțiile absolvirii pentru promoția 2019 a Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Emoții mari, astăzi, pentru cele șase clase a XII-a de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina. Emoțiile de la finalul celor patru ani de liceu, poate cei mai frumoși ani din viața unui om. Anii de liceu... Iar elevii au împărtășit emoțiile absolvirii cu profesorii lor, cu părinții, dar le-au transmis și colegilor mai mici, de la clasa a XI-a, odată cu predarea clopoțelului. Evenimentul a avut loc în sala de sport a colegiului și a fost presărat cu multe lacrimi. 

La Colegiul Național "Nicolae Grigorescu", cea mai prestigioasă instituție de învățământ liceal din Câmpina, au absolvit casa a XII-a peste 150 de elevi. În prezența părinților, a profesorilor, a colegilor din clasele a XI-a, elevii care au terminat, practic, astăzi, liceul au intrat în sala de sport cu emoție, o emoție unică, un moment pe care îl vrei prelungit la nesfârșit. Îmbrăcați în costumația tradițională de absolvire (în robă și cu tocă pe cap), purtând la gât eșarfe personalizate, elevii fiecărei clase a XII-a și-au ales câte o melodie pentru festivitatea de absolvire, intrând în sală împreună cu profesorul diriginte. A urmat festivitatea de premiere la fiecare clasă - premiul I, al II-lea, al III-lea, mențiuni, premii speciale, apoi zâmbete, lacrimi, săruturi și poate mii de fotografii care să imortalizeze aceste momente unice în viață. Festivitatea s-a încheiat cu premierea echipei de dezbateri, cu rezultate remarcabile la nivel național, echipă condusă de profesor Geta Sârbu, și apoi cu premierea celor doi șefi de promoție - Aida Cărămidaru și Ștefan Tiberius Briscan, elevi care au terminat liceul cu media generală 10. (video)
Pe acordurile celebrului șlagăr "Ani de liceu" s-a făcut apoi predarea simbolică a clopoțelului către elevii claselor a XI-a. Acum, elevii claselor a XII-a vor intra în febra examenului de bacalaureat, apoi a admiterii la facultate, dar emoțiile trăite astăzi, la ceremonia de absolvire a liceului, vor rămâne în sufletele lor. Promoția 2019 este promoția centenarului Colegiului Național "Nicolae Grigorescu", prestigiosul liceu câmpinean sărbătorind, în 2019, 100 de ani de la înființare.

6965 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

4906 vizualizari
25 oct. 2021 19:32

De Ziua Armatei și la Centenarul Regelui Mihai I, la Breaza a fost dezvelit ”Monumentul celor Trei Regi”

La Breaza a fost luni, 25 Octombrie 2021, o sărbătoare cu totul și cu totul specială, fiind dezvelit ”Monumentul celor Trei Regi”, dedicat Centenarului Regelui Mihai I. Este vorba despre un monument restaurat, care a fost realizat în anul 1934 de sculptorul Ion T. Aldea, dar ”ascuns” după cel de-al doilea război mondial, odată cu instaurarea regimului comunist în România. Acum, monumentul a fost restaurat cu sprijinul sculptorilor Elena Surdu Stănescu, Elena Boby Dumitrescu și Cosma Dumitru și cu contribuția Primăriei orașului Breaza.

1833 vizualizari
25 oct. 2021 12:36

Ziua Armatei Române, sărbătorită și în acest an sub semnul pandemiei

Ziua Armatei Române a fost marcată la Ploiești în cadrul unei ceremonii restrânse, fără public, dat fiind contextul pandemic. Din partea Consiliului Județean Prahova a fost depusă o coroană de flori la Monumentul Vânătorilor de la Gara de Sud, de către vicepreședinții Dumitru Tudone și Cristian Apostol, dar și câțiva aleși județeni. De asemenea, prefectul județului, Cristian Ionescu, a fost prezent la ceremonie. La Câmpina, o delegație a Primăriei și Consiliului Local a depus o coroană de flori la Monumentul Eroilor din Războiul de Întregire (statuia soldatului) din Parcul Trandafirilor.

Alte stiri recente

6 vizualizari
27 oct. 2021 12:17

Tratamente de recuperare post-COVID la SanConfind Poiana Câmpina

Centrul Medical SanConfind din Poiana Câmpina a venit, încă din primăvara acestui an, cu o ofertă de servicii medicale foarte utile: recuperare post-Covid. Tratamentele respective se fac în Baza de Recuperare Medicală, prima structură funcțională a spitalului. De atunci, mulți pacienți care au trecut prin boală și au rămas cu urmări neplăcute s-au adresat Centrului Medical Sanconfind. Iar tratamentele de balneo-fizio-kinetoterapie pe care le-au urmat au dat rezultate bune. Specialiștii în astfel de recuperări fac consulturi medicale, educarea” respiraţiei, exerciţii pentru îmbunătăţirea mersului şi evaluare psihologică pentru integrarea normală în societate.

18 vizualizari
27 oct. 2021 11:49

În sediile HidroPrahova au acces doar persoanele vaccinate împotriva COVID-19, cele cu test negativ sau care au trecut prin boală. Măsura nu se aplică și angajaților societății

Operatorul de apă și canal HidroPrahova anunță că a activat Comitetul de acțiune pentru situații de urgență la nivelul întregii societăți, pentru stabilirea măsurilor suplimentare necesare privind derularea activității în condiții de siguranță, în contextul creșterii incidenței cumulate a virusului SARS-CoV-2.