Au dispărut plombele de pe Drumul Taberei. Cele aruncate cu lopata în gropile pline cu apă

Actualitate (Categoria articolului)

Mai țineți minte mizeria aceea de plombe puse în batjocură de muncitorii firmei care avea contract cu Primăria Câmpina? Plombele de pe Drumul Taberei, din zona Bisericii "Nașterea Maicii Domnului", pe care vi le-am arătat în decembrie 2017? Sperăm că le țineți minte, pentru că, de "săltărețe" ce au fost, acum ele nu mai există. În schimb, gropile au făcut pui, iar întreaga zonă este un dezastru pentru șoferi și mai ales pentru mașinile lor. 

Atunci, în decembrie 2017, vă arătam cum se plombează în Câmpina, cu material aruncat cu lopata în gropile pline cu apă. Așa își făcea treaba societatea Actual Business Interprest Ploiești, cea care câștigase licitația organizată de Primăria Câmpina pentru lucrări de reparații străzi și care a avut un contract de aproape 55.000 euro pentru tot anul. Este adevărat, nici Primăria nu a fost mulțumită de modul în care a lucrat această firmă, iar Poliția Locală și Poliția Municipală au amendat-o pentru problemele create în trafic și pe domeniul public. Dar pentru a nu se ajunge în instanță și pentru a nu fi nevoie de o reluare a licitației, Primăria Câmpina a evitat să rezilieze contractul cu firma menționată.
Priviți pozele, acolo sunt și banii dumneavoastră!  
(Foto - Relu Nistor)

3175 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Remus 27.03.2018 17:08 Viceprimarul de ce nu face nimic, pe langa montajul de stalpisori? Nu el se ocupa de reparatia strazilor? De ce nu merge pe teren cand asfalteaza aia?
  • Dica 27.03.2018 21:24 Bineeee Piți! Ca nu dai de la tine. Primăria este un sac fără fund de unde puteți cheltui fără număr. Sau este triunghiul Bermudelor al plombelor asfaltice? Uite plomba nu e plomba! Parandărătul este la bucată/plombă?

Actualitate

325 vizualizari
09 dec. 2023 11:47

Scandal cu iz politic în Consiliul Local Câmpina pe tema prelungirii finalizării mai multor proiecte cu fonduri europene

1 comentarii

La începutul acestei săptămâni, luni, 4 decembrie, a avut loc o ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Câmpina, una foarte importantă având în vedere subiectul - prelungirea finalizării mai multor proiecte cu fonduri europene.

2272 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

1 comentarii

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

Alte stiri recente

160 vizualizari
09 dec. 2023 13:08

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSO Mizil 35-22 (12-8)

La ultimul meci oficial pe teren propriu în anul 2023, fetele de la CS Câmpina, pregătite de Daniel Vasile, au obținut o nouă victorie categorică, impunându-se în fața formației CSO Mizil la o diferență de 13 goluri.

194 vizualizari
09 dec. 2023 12:28

La Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina s-a sărbătorit Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun

Pe 9 decembrie este Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun. Momentul a fost sărbătorit în avans, vineri, 8 decembrie, la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina, sub îndrumarea colectivului didactic de la această instituție.