Au dispărut plombele de pe Drumul Taberei. Cele aruncate cu lopata în gropile pline cu apă

Actualitate (Categoria articolului)

Mai țineți minte mizeria aceea de plombe puse în batjocură de muncitorii firmei care avea contract cu Primăria Câmpina? Plombele de pe Drumul Taberei, din zona Bisericii "Nașterea Maicii Domnului", pe care vi le-am arătat în decembrie 2017? Sperăm că le țineți minte, pentru că, de "săltărețe" ce au fost, acum ele nu mai există. În schimb, gropile au făcut pui, iar întreaga zonă este un dezastru pentru șoferi și mai ales pentru mașinile lor. 

Atunci, în decembrie 2017, vă arătam cum se plombează în Câmpina, cu material aruncat cu lopata în gropile pline cu apă. Așa își făcea treaba societatea Actual Business Interprest Ploiești, cea care câștigase licitația organizată de Primăria Câmpina pentru lucrări de reparații străzi și care a avut un contract de aproape 55.000 euro pentru tot anul. Este adevărat, nici Primăria nu a fost mulțumită de modul în care a lucrat această firmă, iar Poliția Locală și Poliția Municipală au amendat-o pentru problemele create în trafic și pe domeniul public. Dar pentru a nu se ajunge în instanță și pentru a nu fi nevoie de o reluare a licitației, Primăria Câmpina a evitat să rezilieze contractul cu firma menționată.
Priviți pozele, acolo sunt și banii dumneavoastră!  
(Foto - Relu Nistor)

3079 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Remus 27.03.2018 17:08 Viceprimarul de ce nu face nimic, pe langa montajul de stalpisori? Nu el se ocupa de reparatia strazilor? De ce nu merge pe teren cand asfalteaza aia?
  • Dica 27.03.2018 21:24 Bineeee Piți! Ca nu dai de la tine. Primăria este un sac fără fund de unde puteți cheltui fără număr. Sau este triunghiul Bermudelor al plombelor asfaltice? Uite plomba nu e plomba! Parandărătul este la bucată/plombă?

Actualitate

177 vizualizari
25 mar. 2023 08:28

Desființarea Pieței, înființarea Centrului Cultural și organigrama primăriei revin pe masa consilierilor locali din Câmpina

Miercuri, 29 martie, de la ora 17.00, Consiliul Local Câmpina este convocat în ședință ordinară.

1035 vizualizari
24 mar. 2023 16:32

HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 24 martie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Alte stiri recente

344 vizualizari
25 mar. 2023 06:35

Comunicat de presă. Începere proiect „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social” în municipiul Câmpina

UAT Municipiul Câmpina, în calitate de beneficiar, derulează proiectul „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social”, cod SMIS 155461, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 9 - Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1 – DLRC (CLLD) – Dezvoltarea locală plasată sub responsabilitatea comunității.

538 vizualizari
24 mar. 2023 22:44

Ziua Porților Deschise la Poliția Județeană Prahova și Poliția Municipală Câmpina

Ziua Poliției Române este sărbătorită în fiecare an la 25 martie, zi în care este prăznuită sărbătoarea creştină a Bunei Vestiri, al cărei simbol se afla pe primul steag al Marii Agii și a fost preluat ulterior pe actualul drapel al Poliţiei Române. Anul acesta se împlinesc 201 ani de la înființarea Poliției Române, iar cu această ocazie, vineri, 24 martie, porțile Inspectoratului Județean de Poliție Prahova și Poliției Municipale Câmpina au fost deschise pentru copii.