Un consilier județean PSD i-a pupat mâna președintelui său de partid, ales astăzi și președinte al CJ Prahova

Actualitate (Categoria articolului)

Moment extrem de penibil astăzi, la ședința de constituire a Consiliului Județean Prahova. S-a petrecut imediat după alegerea lui Bogdan Toader (PSD) în funcția de președinte al CJ. 

Toader, care este și președintele PSD Prahova, a fost felicitat și aplaudat de consilierii din partidul său. Iar unul dintre ei a făcut chiar mai mult de atât. Efectiv i-a pupat mâna președintelui de partid și de CJ. Este vorba despre Alexandru Bănică, unul dintre cei mai vechi consilieri județeni și lider al Organizației Pensionarilor Social Democrați din PSD Prahova. Chiar și Bogdan Toader a fost luat prin surprindere de un asemenea gest și, vizibil jenat, a încercat să-și retragă mâna pe care Alexandru Bănică o strângea și pupa cu mult simț de răspundere... 

(Sursă foto - Ziarul Incomod)

5472 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Andi 30.06.2016 11:03 Gest de clan mafiot! Asta e psd!!!
  • Misu 30.06.2016 11:05 Dacă ii pupa mana lui Cosma înțelegeam. Dar eu am o curiozitate. Dacă ieșea Dumitrescu președinte, cine ii pupa mana?

Actualitate

1446 vizualizari
07 aug. 2022 16:20

Percheziții în Prahova la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală și delapidare

Duminică, 7 august, procurorii din cadrul Parchetului Curții de Apel Ploiești, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Prahova și Călărași, la domiciliile a doi bărbați cu vârstele de 35, și respectiv 58 de ani și la domiciliul unei femei în vârstă de 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare. 

2797 vizualizari
07 aug. 2022 14:54

Incendiul de sâmbătă, dintr-un apartament din Câmpina, a fost premeditat? Acuze incredibile ale unui vecin

Sâmbătă, în jurul prânzului, v-am relatat despre incendiul izbuncit la bucătăria unui apartament de la etajul al doilea al unui bloc din zona Salcie (detalii - aici). Pompierii au intervenit cu promptitudine, au stins incendiul, dar în urma lor au rămas o serie de acuze foarte dure la adresa proprietarului apartamentului respectiv.

Alte stiri recente

353 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

3847 vizualizari
06 aug. 2022 18:04

Ce pățesc la Câmpina cei care mănâncă semințe și aruncă resturile pe domeniul public?

1 comentarii

Poate părea o problemă minoră, dar, uneori, și lucrurile de mică însemnătate au importanța lor în viața unei comunități. Este o practică în locurile publice din Câmpina, fie că este vorba de locurile de joacă sau de parcuri ori spații verzi, ca cei care stau de vorbă pe bănci să mănânce semințe.