"Alice în Țara Minunilor", un spectacol de excepție al "Atelierului Actorului" din Câmpina, în fața unei săli pline până la refuz

Eveniment (Categoria articolului)

În sala mare a Casei Tineretului din Câmpina, în fața unui public numeros, copiii și tinerii de la "Atelierul Actorului" au prezentat duminică seara un spectacol de excepție - "Alice în Țara Minunilor", o adaptare după faimosul roman scris de Lewis Carroll și de la a cărei lansare se vor împlini în curând 158 de ani. 

Spectacolul, în regia lui Cătălin Paraschiv (cel care a înființat și coordonează "Atelierul Actorului"), scenografie - Paul Fora, traducere și adaptare Cătălina Paraschiv, a adus-o în fața publicului pe Alice, fetița cu o imaginație nestăvilită, care călătorește în lumea fantastică a viselor, acolo unde totul este surprinzător și unde întâlnește personaje ciudate, care trăiesc și gândesc altfel decât în lumea reală. În Țara Minunilor, orice este posibil, pentru că Țara Minunilor este, de fapt, o lume a copiilor.
O astfel de poveste a fost pusă în scenă de "Atelierul Actorului", cu actori-copii și adolescenți, talentați și cu o mare dragoste față de teatru, de artă. O parte a unei generații pe care o judecăm fără să o înțelegem, uneori.
Ne-au purtat în "Țara Minunilor": Daria Maria Petre, Mara Răducanu, Antonio Ion, Mihaela Totan, Maria Dedu, Karina Sorescu, Iulia Ion, Ash, Alexia Maurici, Alicia Stoll, Alexia Roman, Iris Puflea, Anne Carabelea, Georgiana Ursuleanu, Delia Sanda, Ștefan Stoian, Teodora Ștefănescu, Catinca Paraschiv și Iulian Cotos. Felicitări tuturor! Felicitări "Atelierul Actorului", pentru bucurie, emoții, pentru minunata călătorie în Țara Minunilor!
Următorul spectacol al "Atelierului Actorului" va avea loc sâmbătă, 3 iunie, de la ora 18.00, la Casa Tineretului - "Lumea copiilor", un spectacol în care cei mici vor da viață unor personaje din fabule celebre. Intrarea este, ca de obicei, liberă. Spectacolele susținute de copiii de la "Atelierul Actorului" fac parte din proiectul "CâmpinArtelor".

2181 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2572 vizualizari
22 sept. 2023 14:26

Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00.

2531 vizualizari
20 sept. 2023 22:21

Câmpina a demonstrat că are talente care pot susține un spectacol foarte reușit

Unul dintre obiectivele nedeclarate ale primei ediții a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor a fost acela de a demonstra că există pe plan local talente care pot susține un spectacol foarte reușit, atât cu soliști, cât și cu instrumentiști, cu grupuri vocal-instrumentale, dar și cu ansambluri folclorice de dansuri.

Alte stiri recente

618 vizualizari
23 sept. 2023 14:47

Câmpina, mileniul III. Indicatorul din... copac

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

570 vizualizari
23 sept. 2023 14:14

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au loc partidele contând pentru etapa a 8-a a Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi: