CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Denunțătorul primarului Tiseanu, doi ani și șase luni cu suspendare pentru luare de mită

- Actualitate -

Denunțătorul primarului Tiseanu, doi ani și șase luni cu suspendare pentru luare de mită

Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova, Radu Cezar Liviu Ionescu, a fost condamnat la doi ani și șase luni închisoare cu suspendare. Sentința a fost pronunțată astăzi de magistrații Secției Penale a Tribunalului Prahova, dar nu este definitivă. Radu Ionescu poate face apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Decizia completă a completului de judecată este următoarea: doi ani și șase luni închisoare, suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, termen de încercare de șase ani și interzicerea unor drepturi pe o perioadă de trei ani, confiscarea sumei de 101.340 lei reprezentând beneficiul realizat ca urmare a săvârșirii infracțiunii de luare de mită, menținerea sechestrului și plata cheltuielilor judiciare în sumă de 5.000 lei. Radu Ionescu a fost acuzat de DNA că a pretins și primit de la un om de afaceri, în perioada în care era vicepreședinte al CJ Prahova, un autoturism Volkswagen Golf, în valoare de 22.347 euro, pentru a sprijini societatea respectivului afacerist în derularea unor contracte de lucrări cu Consiliul Județean și efectuarea la timp a plăților aferente.

Vă reamintim că Radu Ionescu este cel care l-a denunțat la DNA pe primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, spunând că Tiseanu i-a cerut 10% din valoarea unui contract de lucrări, facilitându-i în schimb câștigarea selecției de oferte pentru executarea lucrărilor (montarea de termopane la Casa Tineretului). În urma denunțului, Horia Tiseanu a fost acuzat de luare de mită.


28 Nov 2016 17:10 5647 vizualizari


Comentarii


426 vizualizari 28 May 2024 16:44 Incident pe DN1. Traficul este blocat în apropiere de Câmpina

Incident pe DN1. Traficul este blocat în apropiere de Câmpina

În jurul orei 16.30, pe DN1 a avut loc un incident care a dus la blocarea traficului rutier.

citeste mai mult
934 vizualizari 25 May 2024 15:58 La Florești, un tânăr băut s-a urcat pe un ATV, dar plimbarea lui a fost oprită de... polițiști

La Florești, un tânăr băut s-a urcat pe un ATV, dar plimbarea lui a fost oprită de... polițiști

Polițiștii au oprit vineri seară, la Florești, un ATV condus de un tânăr de 24 ani, din localitate. 

citeste mai mult
1686 vizualizari 23 May 2024 07:47 Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Pe DN1, la Nistorești, a avut loc miercuri, 22 mai, în jurul orei 22.30, un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unuia dintre conducătorii auto implicați, care avea permisul de conducere suspendat.

citeste mai mult
15961 vizualizari 22 May 2024 23:04 La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

2.994 cereri de înscriere au fost depuse pentru sesiunea de admitere din mai - iunie 2024 la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, unde sunt scoase la concurs 1.340 locuri.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV