Liga A Prahova. Triumf Poiana Câmpina - Unirea Urlați 3-0

Sport (Categoria articolului)

Victorie la pas, mult mai clară decât o lasă să se întrevadă scorul de neprezentare afișat pe tabela de marcaj după ultimul fluier al arbitrului.

Poienarii au condus jocul cu autoritate, fără ca oaspeții să reușească să pună în real pericol buturile gazdelor. De altfel, oaspeții au ajuns doar de două ori la poarta adversă, prin șuturi de la distanță, care nu au nimerit cadrul porții. De partea cealaltă, poienarii au înscris de două ori prin Stan (min 7 - reușită splendidă, și min. 18) și o dată prin I. Alexe, cu zece minute înainte de final, acesta stabilind și scorul final.
Antrenorul Valentin Bunea a trimis în teren pentru Triumf Poiana Câmpina pe: Stoica - D. Marin (71 Țurlea), I. Dumitru, C. Burchi, G. Radu, Stan, Bunea (70 I. Vintilă), Georgescu, Tăndălache (80 L. Ion), Țol (46 Stancu), I. Alexe.
Etapa viitoare, Triumf Poiana Câmpina va juca în deplasare, în fața formației CS Cornu.
Rezultatele acestei etape - aici.

6049 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

897 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.

1308 vizualizari
03 iun. 2023 15:23

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - Teleajen Văleni 6-1

Ultimul meci pe teren propriu al brezenilor le-a adus - și oficial - tilul de campioană a județului, fiecare component al său primind la finele partidei cu Teleajen Văleni medaliile de campion. Iar brerzenii au onorat acest mokemnt printr-o victorie la scor de tenis, că tot suntem în plin Roland Garros, 6-1, fără drept de apel.

Alte stiri recente

689 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

1938 vizualizari
03 iun. 2023 09:36

Fântâna din fața sălii de sport de la Colegiul ”Grigorescu” Câmpina este într-o stare deplorabilă

2 comentarii

În fața sălii de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina se află o fântână arteziană. Din păcate, aceasta este o pată pe imaginea instituției și chiar a orașului.