Ziua comunei Poiana Câmpina. Sărbătorirea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie și premierea elevilor de nota 10

Eveniment (Categoria articolului)

Pe 15 august, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Comunei Poiana Câmpina, un moment aparte l-a constituit urcarea pe scenă a cuplurilor care anul acesta sărbătoresc "Nunta de aur". Un moment emoționant pentru că acolo, în fața tuturor, s-au aflat oameni care au fost alături, la bine și la greu, timp de 50 de ani, oameni care au înfruntat împreună greutățile vieții și s-au bucurat împreună de realizările copiilor și nepoților. 

Ca în fiecare an, administrația locală a dorit să felicite aceste familii pentru longevitate, pentru bunul exemplu pe care îl dau generațiilor următoare. Primarul Alin Moldoveanu și viceprimarul Sergiu Constanda le-au oferit flori, diplome și cadouri simbolice celor șapte cupluri sărbătorite anul acesta și pe care le vom menționa în continuare: Valeria și Gheorghe Grigore, Aurelia și Gheorghe Bucioacă, Viorica și Emil Coliban, Elena și Ion Trăistaru, Cecilia și Gheorghe Budeanu, Niculina și Niculae Jipa, Veronia și Nicolae Ioana.

De asemenea, primarul și viceprimarul comunei Poiana Câmpina i-au premiat pe cei mai buni elevi și sportivi din localitate. Este vorba despre Mara Sima (clasa a V-a), Daria Mocanu (clasa a VI-a), Bianca Roșu (clasa a VI-a), Tudor Adrian Ion (clasa a VII-a), elevi la Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu", care au încheiat anul școlar cu media generală 10 și despre Andreea Lungu și Larisa Anghel, sportive în cadrul CSS "Constantin Istrati" din Câmpina și pentru care ultimul an competițional a fost cu adevărat remarcabil pe plan național și chiar internațional (în cazul Andreei). Cele două sportive au absolvit gimnaziul, iar din anul școlar 2017-2018 sunt liceene.
Un premiu special a fost acordat Ansamblului Folcloric "Poienița" al Școlii Gimnaziale din Poiana Câmpina.

Citiți și Poiana Câmpina în sărbătoare. Super spectacol de Ziua Comunei

5538 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2315 vizualizari
26 iun. 2022 12:31

Atmosferă superbă la concertul susținut de KEMPES în Parcul Regele Mihai I din Câmpina

Ovidiu Ioncu (KEMPES), una dintre cele mai bune voci ale rock-ului românesc, a deschis seria concertelor pe care Casa de Cultură “Geo Bogza” le organizează în această vară în aer liber, în centrul municipiului Câmpina. Iar KEMPES a creat o atmosferă extraordinară, alături de cei doi membri ai formației sale – Mihai Neniță la vioară și Alberto Bolocan la chitară.

2016 vizualizari
26 iun. 2022 11:20

Ceremonie impresionantă la sfințirea monumentului dedicat eroilor de la UM 0865 din Câmpina, uciși la Otopeni în decembrie 1989

Monumentul Eroilor Jandarmi, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în fața fostei unități de jandarmi din Câmpina, a fost restaurat și resfințit sâmbătă, 25 iunie 2022, în cadrul unei ceremonii impresionante, organizată de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

Alte stiri recente

1959 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

1846 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.