Primăria Câmpina, în continuare fără director economic și șef la contabilitate. Concursurile pentru ocuparea posturilor vor fi reluate

Actualitate (Categoria articolului)

Doi candidați s-au înscris, la Agenția Națională a Funcționarilor Publici, la concursurile pentru ocuparea postului de director al Direcției Economice și a celui de șef al Serviciului Buget, Finanțe, Contabilitate. Aceiași candidați pentru ambele posturi.

Este vorba despre Mona Paula Apostol (inspector superior în cadrul ANAF Prahova) și Carmen Voinea (expert contabil independent). Dosarele le-au fost admise, dar la proba scrisă, primul candidat nu s-a mai prezentat, iar cel de-al doilea nu a întrunit punctajul necesar pentru a fi declarat admis, după cum reiese din anunțul publicat pe site-ul ANFP. În aceste condiții, cel mai probabil, concursurile pentru cele două funcții de conducere vor fi reluate, mai ales că vorbim despre două posturi foarte importante la nivelul administrației locale.
Vă reamintim că postul de director al Direcției Economice Câmpina a fost ocupat, până în toamna anului 2015, de Gheorghe Ecaterinescu. Ulterior acesta a fost în concediu medical, fiind operat la inimă, apoi s-a pensionat. Oficial, postul este vacant din vara anului trecut. Aproximativ din aceeași perioadă este vacant și postul de șef al Serviciului de Buget, Finanțe, Contabilitate. Fostul șef, Eliza Oniță, a părăsit Primăria Câmpina pentru a se angaja la Trezoreria Bușteni.

5163 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • IORDACHE 23.02.2017 14:20 Postul de sef de la ADP s-a scos la concurs?
  • Petre Daicu 25.02.2017 08:14 Pentru Postul de director de la poliția locală de ce nu au dat examen la București?
  • Jimmy 25.02.2017 20:36 Atunci cand nu folosesc aceiași unitate de măsura pentru toate angajările este normal sa apăra întrebări si suspiciuni. Citeam pe Facebook un text de lege legat de directorul Casei de Cultura - angajarea nu s-a făcut cum trebuie!!! Acum văd ca funcție de cine tre sa fie șef se fac angajările in mod diferit. La unii cu Master, la unii fără. Unii la București alții la Câmpina. Haideți sa ne uitam la ultimele angajări de la clubul sportiv, poliția comunitară, casa de cultura, șef serviciu achiziții ..... toate după chipul si asemănarea celui POTRIVIT.

Actualitate

781 vizualizari
24 mai 2022 20:00

O autospecială a Poliției a lovit un motociclist pe DN1, la Nistorești

Cu puțin timp în urmă, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați despre faptul că pe DN1, în zona cartierului Nistorești s-a produs un accident rutier. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că accidentul a avut loc între o autospecială de poliție și o motocicletă. 

2243 vizualizari
22 mai 2022 19:04

Au început lucrările la noua grădiniță din cartierul Uniunea Europeană, din Câmpina

Zilele trecute au început lucrările la o nouă grădiniță în Câmpina, care va fi realizată pe Strada Uniunea Europeană, în apropierea terenului sintetic de fotbal de la Căminul Petrol. Investiția este realizată din fonduri europene și se numără printre proiectele fostei administrații locale, blocate de Ministerul Dezvoltării și deblocate de primarul Alin Moldoveanu împreună cu actualul Consiliu Local, la începutul acestui mandat.

Alte stiri recente

117 vizualizari
24 mai 2022 20:59

Liga A Prahova, etapa a 31-a. Rezultate și clasament

Marți, 24 mai 2022, în cadrul etapei a 31-a din Liga A Prahova, la fotbal, etapă intermediară, s-au înregistrat o serie de rezultate mai puțin așteptate. Iată rezultatele etapei, clasamentul la zi, precum și programul etapei viitoare:

1554 vizualizari
24 mai 2022 10:42

Sâmbătă, 28 mai, alegeri la PSD Câmpina. Actual președinte, Dan Mușat, este singurul candidat la șefia filialei locale

Sâmbătă, 28 mai, cu începere de la ora 10, la Casa Tineretului, va avea loc ședința de alegeri a PSD Câmpina, invitat fiind și președintele social-democraților prahoveni, deputatul Bogdan Toader.