Dr. Claudiu Vaszil, noul director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

De la 1 iulie 2018, Spitalul Municipal Câmpina are un nou director medical. Este vorba despre Claudiu Vaszil, medic primar de igienă, doctor în științe medicale. 

Dr. Claudiu Vaszil (foto stânga) și-a desfășurat activitatea în cadrul Direcției de Sănătate Publică Satu-Mare, în perioada 2001-2004, apoi a fost șef serviciu pe parte de siguranța alimentelor în cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Dâmbovița. Acum a venit la Spitalul Municipal Câmpina, unde dorește să contribuie la îmbunătățirea activității administrative și medicale a instituției. (video)
Managerul Spitalului Municipal, dr. Călin Tiu, consideră că, pentru instituția pe care o conduce, venirea dr. Claudiu Vaszil este un mare câștig, pentru că "are o bogată experiență în zonele sensibile ale unui spital - igienă, protecție alimentară, rigori din desfășurarea actului medical, coordonare și comunicare, asta pe lângă faptul că noul director medical este cel care asigură legătura între modificările legislative și funcționarea aparatului medical". (video)

12005 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Deni 05.07.2018 08:01 Sper sa se pună săpun în savonierele instalate în camerele spitalului. Se face economie tocmai la ce e mai ieftin și de bun simt ca sa nu te îmbolnăvești, sa te speli pe mâini.

Actualitate

1214 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

684 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

Alte stiri recente

286 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

341 vizualizari
08 dec. 2023 19:01

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 08 decembrie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.