Sute de spectatori au cântat și dansat alături de Alin Oprea și formația Talisman, în centrul Câmpinei

Eveniment (Categoria articolului)

Cei mai mulți spectatori dintre toate evenimentele organizate până acum în cadrul ediției 2023 a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor au fost vineri, 22 septembrie, în Parcul Regele Mihai I, la concertul susținut de Alin Oprea și formația Talisman.

Peste 1.000 de oameni au cântat și dansat în fața scenei amplasate pe esplanada din Parcul Regele Mihai I, pe cele mai cunoscute refrene ale formației Talisman. De la ”Numai una” la ”Iartă-mă”, de la ”Nunta” la ”E ziua ta, iubito”, toate au fost melodii pe care publicul le-a recunoscut și le-a cântat alături de Alin Oprea. O atmosferă fantastică, demnă de un adevărat festival, care a adus bucurie și voie bună în sufletele tuturor celor care s-au aflat, vineri după-amiază, în parcul din centrul Câmpinei.
De asemenea, trebuie menționat că la concert au fost prezenți mai mulți prieteni ai lui Alin Oprea și formației Talisman - motocicliștii de la Asociația Happy Street Brotherhood Câmpina, dar și Alin Moldoveanu, primarul municipiului Câmpina. În deschiderea concertului au dansat copiii de la Happy People Dance School (profrsor coordonator Larisa Bănică), dar despre evoluția lor vom scrie separat, pentru că merită.

2166 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 25.09.2023 14:26 Care formație Talisman? Fosta formație avea 2 membrii fondatori care s-au despărțit ,deci la Cămpina a fost o șușanea plătită din banii contribuabililor prin care Alin a mai scăzut costurile nunții, ridicolă și ea...părerea mea, nuntă la care primarul Cămpinei pun pariu că a fost unul dintre invitații speciali. Doar obrazul subțire cu cheltuială se ține, vero?🤭

Eveniment

1542 vizualizari
04 dec. 2023 08:41

Concert de colinde la Casa Tineretului din Câmpina, susținut de Corul de copii DYNAMIS

Corul de copii DYNAMIS, dirijat de profesor Alina Dobrică, va urca pe scena Casei Tineretului din Câmpina sâmbătă, 16 decembrie 2023, de la ora 17.00. Copiii vor susține un superb concert de colinde din diferite zone ale lumii. Intrarea este liberă.

2745 vizualizari
03 dec. 2023 08:38

Produse artizanale și obiecte de artă populară la micul Târg de Crăciun din grădina Castelului Iulia Hasdeu

Micul Târg de Crăciun din grădina Castelulului Iulia Hasdeu din Câmpina și-a deschis ieri porțile și a reprezentat o surpriză plăcută pentru vizitatorii Muzeului Memorial B.P. Hasdeu. Nu este un târg obișnuit, nu vă așteptați să găsiți aici vin fiert sau diverse mâncăruri tradiționale. Este un târg cu produse artizanale și obiecte de artă populară, realizate manual de meșteșugari din zona Câmpinei.

Alte stiri recente

1111 vizualizari
05 dec. 2023 20:14

Accident pe DN1, la Nistorești. Un bărbat de 71 ani și-a pierdut viața

În urmă cu puțin timp, pe DN1, la Nistorești, a avut loc un accident grav de circulație.

1521 vizualizari
04 dec. 2023 20:19

Reabilitarea Blocului 7ABC din centrul Câmpinei, aproape de finalizare în mai puțin de nouă luni de la începerea lucrărilor

Unul dintre proiectele care a beneficiat de deblocarea fondurilor europene la Câmpina este cel privind reabilitarea Blocului 7ABC, situat pe Bulevardul Carol I, în zona centrală a Câmpinei. După aproximativ nouă luni de la începerea efectivă a lucrărilor, reabilitarea blocului a fost finalizată, schelele au fost scoase, blocul arată ca nou, iar singurele lucrări care mai sunt de realizat sunt la interior - vopsirea holurilor și înlocuirea lifturilor.