Pe 15 august, nu se ridică gunoiul menajer. Iată programul anunțat de Floricon Salub pentru Câmpina, Poiana Câmpina, Breaza, Comarnic și Băicoi

Actualitate (Categoria articolului)

Programul de colectare a deșeurilor menajere în Câmpina și localitățile vecine va suferi unele modificări săptămâna viitoare, în preajma zile de 15 august (Sfânta Maria), declarată zi nelucrătoare. La Câmpina, programul de colectare aferent zilei de 15 august se va desfășura pe 13 și 14 august, după cum urmează.

Pe 13 august, Floricon Salub va ridica gunoiul menajer pe următoarele străzi: Calea Doftanei, Rafinorului, Magnoliei, Ulmet, Zorile, Petru Rareș, Tg. Mureș, Fabricii, Ec. Teodoroiu, Al. Vlahuță, 1 Decembrie 1918, Dreptății, Henri Coandă, Republicii, Smârdan,  Cercului, Narciselor, 1 Mai, Bulevardul Carol I – Centru.
Pe 14 august, Floricon Salub va ridica gunoiul menajer pe următoarele străzi: Oituz, Stânjenei, Între Brazi, Ghiocei, Livezi, H. Rădulescu, Lacului, Mărului, Romaniței, Bucegi, Geo Bogza, Pomilor, Muscelului, Aurel Vlaicu, Gh. Doja, Libertăţii, Poieniţei, Anotimpului, Fântânii, Toamnei, Tipografului, Petalei, Siretului, Prutului, Popa Șapcă, Dobrogeanu Gherea.

La Poiana Câmpina și Băicoi
programul de colectare aferent zilei de 15 august se va desfășura pe 18 august.
La Breaza, programul de colectare aferent zilei de 15 august se va desfășura pe 14 august.
La Comarnic, programul de colectare aferent zilei de 15 august se va desfășura pe 13 august.

4389 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1938 vizualizari
03 iun. 2023 09:36

Fântâna din fața sălii de sport de la Colegiul ”Grigorescu” Câmpina este într-o stare deplorabilă

2 comentarii

În fața sălii de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina se află o fântână arteziană. Din păcate, aceasta este o pată pe imaginea instituției și chiar a orașului.

1606 vizualizari
02 iun. 2023 20:34

Două intervenții dificile ale salvamontiștilor în Bucegi. A fost nevoie și de elicopter

Salvamontiștii prahoveni au avut în cursul zilei de vineri, 2 iunie, solicitări pentru două intervenții dificile.

Alte stiri recente

689 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

897 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.