Primăria Câmpina a dat astăzi ordinul de începere a lucrărilor pentru skatepark și Parcul de la Soldat

Actualitate (Categoria articolului)

În cazul ambelor investiții, amplasamentele au fost predate firmelor executante, iar odată cu emiterea ordinului de începere, lucrările vor putea demara efectiv după ce firmele constructoare își stabilesc organizarea de șantier. Modernizarea Parcului de la Soldat costă 1,12 milioane lei fără TVA, iar lucrările vor fi executate de societatea Construct Edil SRL din Câmpineanca, județul Vrancea.

În paralel cu modernizarea parcului, administrația locală organizează un concurs de soluții pentru realizarea monumentului "Ansamblul Trei Panouri Votive". În acest scop, s-au alocat 200.000 lei de la bugetul local (100.000 lei pentru premii și 100.000 lei pentru realizarea lucrărilor câștigătoare). Este vorba despre un ansamblu format din trei arcuri de cerc, din beton, pe care se dorește aplicarea unor opere artistice care trebuie să aibă legătură cu istoria localității. Monumentul Soldatului Necunoscut va fi mutat în Cimitirul Eorilor.
Skatepark-ul va fi amenajat pe Bulevardul Culturii, în parcul dinspre Strada Podului, pe o suprafață de 1.500 mp. Lucrările propriu-zise vor consta în realizarea unei suprafețe de skate, a unui sistem de iluminat, montarea echipamentelor de skate și a mobilierului urban, iar apoi împrejmuirea skatepark-ului cu gard din plasă bordurată. Termenul de execuție pentru această investiție este de trei luni din momentul emiterii ordinului de începere a lucrărilor. Licitația a fost câștigată de SC Sofexpert Project SRL Șirna, cu prețul de 406.885 lei fără TVA, în total aproximativ 100.000 euro.

6060 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Vlaicu.R 24.04.2018 21:22 Trebuie amplasata si o sonda-macheta sau unitate de pompare,ceva intre istoria orasului si modern.

Actualitate

1540 vizualizari
06 feb. 2023 17:39

Un autoturism s-a răsturnat pe DN1, între Câmpina și Ploiești. Doi tineri au ajuns la spital

Pe DN1, în zona Paralela 45, pe sensul de mers Ploiești - Câmpina, a avut loc luni după-amiază un accvident rutier, în urma căruia un autoturism s-a răstunat în afara părții carosabile.

2422 vizualizari
06 feb. 2023 14:06

S-a întâmplat la Câmpina. Tânără de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l în aerul expirat, la 9.30 dimineața!

1 comentarii

Polițiștii se întâlnesc cu tot felul de situații în trafic, dar să descoperi o fată de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l alcool pur în aerul expirat, și care se afla la volanul unui autoturism la 9.30 dimineața, parcă e prea mult!

Alte stiri recente

963 vizualizari
06 feb. 2023 21:17

Scurt și la... subiect, cu profesor Roxana Stan, directorul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări atât în legătură cu cariera profesională a invitaților noștri, dar și din viața lor particulară.

1052 vizualizari
06 feb. 2023 09:40

Rezultate bune pentru înotătorii de la CS Câmpina la Cupa Ligii Performanței în Natație

Cupa Ligii Performanței în Natație, desfășurată la Complexul Sportiv de Natație Otopeni, a reunit la start sportivi de la 28 de cluburi din țară. CS Câmpina a participat cu patru sportivi, pregătiți de Adrian Stoican, care au obținut o serie de rezultate promițătoare în perspectiva viitoarelor competiții.