Societatea Voipan Câmpina angajează operator introducere, validare și prelucrare date și gestionar

Joburi (Categoria articolului)

Societatea Voipan SIL SRL Câmpina anunță că angajează următoarele categorii de personal:

Operator introducere, validare și prelucrare date
Cerințe - studii medii/superioare, experiența constituie un avantaj, disponibilitate pentru lucru în progrm de două schimburi, foarte bune abilități de organizare și planificare, persoană organizată, atentă la detalii, responsabilă, bune cunoștințe de operare PC (Word, Excel).
Atribuții - introducere documentele primare (comenzi, facturi, vize) în sistemul de operare și arhivarea lor, verifică și ține evidența stocurilor, preia telefonic comenzi de la clienți, păstrează relația cu departamentul financiar-contabil și departamentul vânzări.
Se oferă - salariu atractiv, tichete de masă, tichete cadou (Paște, Crăciun etc).

Gestionar
Cerințe - studii medii, experiență într-o poziție similară minim doi ani, cunoștințe contabilitate primară, persoană organizată, responsabilă pentru acțiunile sale, bun comunicator, sociabilitate, flexibilitate, punctualitate, atenție distributivă, capacitate de organizare.
Responsabilități - întocmirea documentelor de evidență a recepțiilor și livrărilor cantitative / calitative de marfă în / din gestiune, asigurarea evidenței stocurilor de produse, avizarea documentelor care confirmă efectuarea recepțiilor și livrărilor de marfă în și din gestiune, organizarea manipulării mărfurilor prin indicarea sortimentului de mărfuri, cantitatea și destinația acestora personalului manipulant, pregătirea mărfurilor pentru transport.
Se oferă - salariu atractiv, tichete de masă.

Pentru oricare dintre cele două posturi puteți transmite CV-urile pe adresa de e-mail: resurse.umane.voipan@gmail.com sau pe whatsapp, la numărul de telefon 0748.035.330.

3338 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Joburi

1663 vizualizari
11 aug. 2022 12:04

Societatea Manro Câmpina angajează inginer instalații electrice

Societatea Manro Câmpina angajează inginer instalații electrice în următoarele condiții:

3827 vizualizari
02 aug. 2022 11:29

Societatea Sofprest Protect Security angajează agenți de securitate pentru Câmpina

1 comentarii

Societatea Sofprest Proiect Security SRL din Câmpina anunță că angajează agenți de securitate pentru Câmpina.

Alte stiri recente

201 vizualizari
12 aug. 2022 07:28

Marian Nistor, președintele PNL Câmpina: "Toți locuitorii municipiului vor fi afectați de acest PUZ privind modernizarea centrului!"

Continuăm seria discuțiilor pe tema Planului Urbanistic Zonal (PUZ) privind modernizarea centrului municipiului Câmpina, invitatul nostru fiind de această dată președintele PNL Câmpina, Marian Nistor. PNL este unul dintre partidele cu reprezentare în Consiliul Local, care nu consideră oportună realizarea pasajului subteran, iar Marian Nistor explică, în interviul pe care ni l-a acordat, motivele pentru care nu este de acord cu pasajul. De asemenea, președintele PNL Câmpina ridică mai multe semne de întrebare în privința PUZ, document aflat acum în perioada de consultare publică, urmând ca apoi să intre în dezbaterea Consiliului Local. Urmăriți integral interviul cu Marian Nistor.

3227 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21.00. Ce s-a întâmplat?