Societatea Voipan Câmpina angajează operator introducere, validare și prelucrare date și gestionar

Joburi (Categoria articolului)

Societatea Voipan SIL SRL Câmpina anunță că angajează următoarele categorii de personal:

Operator introducere, validare și prelucrare date
Cerințe - studii medii/superioare, experiența constituie un avantaj, disponibilitate pentru lucru în progrm de două schimburi, foarte bune abilități de organizare și planificare, persoană organizată, atentă la detalii, responsabilă, bune cunoștințe de operare PC (Word, Excel).
Atribuții - introducere documentele primare (comenzi, facturi, vize) în sistemul de operare și arhivarea lor, verifică și ține evidența stocurilor, preia telefonic comenzi de la clienți, păstrează relația cu departamentul financiar-contabil și departamentul vânzări.
Se oferă - salariu atractiv, tichete de masă, tichete cadou (Paște, Crăciun etc).

Gestionar
Cerințe - studii medii, experiență într-o poziție similară minim doi ani, cunoștințe contabilitate primară, persoană organizată, responsabilă pentru acțiunile sale, bun comunicator, sociabilitate, flexibilitate, punctualitate, atenție distributivă, capacitate de organizare.
Responsabilități - întocmirea documentelor de evidență a recepțiilor și livrărilor cantitative / calitative de marfă în / din gestiune, asigurarea evidenței stocurilor de produse, avizarea documentelor care confirmă efectuarea recepțiilor și livrărilor de marfă în și din gestiune, organizarea manipulării mărfurilor prin indicarea sortimentului de mărfuri, cantitatea și destinația acestora personalului manipulant, pregătirea mărfurilor pentru transport.
Se oferă - salariu atractiv, tichete de masă.

Pentru oricare dintre cele două posturi puteți transmite CV-urile pe adresa de e-mail: resurse.umane.voipan@gmail.com sau pe whatsapp, la numărul de telefon 0748.035.330.

4230 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Joburi

3182 vizualizari
17 oct. 2023 10:29

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la data de 17 octombrie 2023

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

3053 vizualizari
16 sept. 2023 08:34

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la data de 15 septembrie 2023

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

Alte stiri recente

377 vizualizari
29 nov. 2023 12:47

Președintele CS Câmpina trebuie să demisioneze! O mulțime de argumente și un apel la bun simț, decență și onoare

Nu vom discuta în acest articol despre persoane, ci despre ocupantul unui funcții publice. Indiferent de numele său, la cum și-a derulat mandatul în ultimii deja mulți ani, președintele Clubului Sportiv Câmpina a ajuns la momentul la care trebuie să plece! Măcar din bun simț, decență și onoare. Dacă le are...

760 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina derulate de administrația locală.