Micuțele handbaliste de la CS Câmpina au participat la Cupa ”1 Decembrie”

Sport (Categoria articolului)

În organizarea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Prahova și Asociației Județene de Handbal Prahova, duminică, 28 noiembrie 2021, s-a desfășurat la sala ”Tel George Junior” din Ploiești Cupa ”1 Decembrie” la minihandbal. 

La acestă competiție au participat opt echipe de fete și patru de băieți, în total peste 250 de copii. De la CS Câmpina a participat grupa fetelor născute în anii 2012 - 2013, pregătite de profesor Denisa Toma.
În competiția feminină, unde a participat și CS Câmpina, au mai participat Dunărea Giurgiu, Rapid București, Gloria Buzău, CSM Ploiești, CSO Breaza, Olimpic Mizil și CS ISports Ploiești.
Echipa pregătită de Denisa Toma a avut următoarea componență: Raluca Duță, Carla Enescu, Ilinca Neagu, Teodora Ungureanu, Sofia Firiceanu, Sonia Olteanu, Karina Broșteanu, Andreea Achim, Daria Tudorache, Antonia Toporaș, Alexandra Frâncu, Daria Ioniță, Ania Brătoiu, Timeea Popa, Ilinca Bocioacă, Mara Apetre, Sabina Drăgan.
Fiind o competiție de minihandbal, nu s-au contabilizat golurile, toți copiii fiind câștigători și primind din partea organizatorilor cupe, diplome, medalii și mingi.

2670 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1935 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4767 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

297 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)

1753 vizualizari
12 aug. 2022 16:40

În perioada 13-15 august, dublu eveniment la Breaza: festival folcloric și târg de artă meșteșugărească și culinară

La Breaza, în Parcul ”Constantin Brâncoveanu”, va avea loc în perioada 13-15 august 2022 un dublu eveniment: a XVIII-a ediție a Festivalul Internațional de Folclor ”Calabreaza” și ediția a doua a Târgului de Artă Meșteșugărească și Culinară.