Cătălin Bordea și soția sa, Livia, devin brand ambasadori Explorado.ro, primul magazin online de Live Shopping și Lifestyle

Social (Categoria articolului)

Unul dintre cei mai cunoscuți comedianți din România, Cătălin Bordea, este primul ambasador Explorado.ro, alături de soția sa, Livia. Colaborarea vine în completarea imaginii dinamice pe care  platforma o are, la doar trei luni de la lansare.

Explorado.ro a intrat pe piața de shopping online cu o abordare cu totul nouă, îmbinând zona de eCommerce clasic cu cea de Live Commerce. Alegerea unui ambasador din zona de stand-up subliniază interactivitatea specifică magazinului online unde cumpărătorii se bucură de o experiență de shopping cu totul nouă în România. Aici, aceștia își pot urmări creatorii de conținut preferați în timp ce prezintă și testează diferite articole, pot lăsa comentarii și au posibilitatea de a cumpăra produsele prezentate in Live Stream.
“Colaborarea noastră cu Livia si Cătălin a fost bine primită de către clienții noștri. Avem valori comune, promovăm experiențele trăite din plin, în timp real. Pe Explorado.ro, shopping-ul online este transformat în explorare, divertisment și aventură, creatorii de conținut sunt încurajați să fie creativi, iar utilizatorii să își descopere stilul autentic”, explică Loredana Apreutese, acționar Explorado.
Explorado.ro oferă clienților săi o experiență de shopping online cât mai aproape de cea offline. De aceea, se acordă atenție fiecărui detaliu pentru a putea crea conținut de înaltă calitate, fie ca este vorba de live, video, photo sau text, iar ambasadorii brandului devin o parte importantă în realizarea acestuia.
“Ne bucurăm să facem parte din familia exploratorilor, divertismentul și aventura fiind prezente zilnic în viețile noastre. Am apreciat de la început conceptul de Live shopping care face experiența cumpărăturilor online mult mai prietenoasă, ceea ce e bine pentru Livia și dureros pentru cardul meu, dar măcar nu o mai pierd cu orele prin mall", declară Cătălin Bordea.
Interactivitatea Explorado.ro oferă clienților posibilitatea ca, printr-un proces intuitiv și captivant, să poată descoperi produsele mult mai ușor și să se informeze corect cu privire la beneficiile și caracteristicile acestora înainte de a le adăuga în coșul de cumpărături.
Explorado.ro oferă clienților un portofoliu larg de produse din categoriile Fashion, Home & Deco, Beauty & Body Care, Puericultură și îngrijirea copiilor, Tech, IT și gadgets. Ne mândrim, de asemenea, cu kings&clowns, brand propriu creat special pentru clienții Explorado.

Explorado.ro a fost lansat după doi ani de dezvoltare de la zero a platformei şi tehnologiilor proprii şi este un proiect finanţat 100% cu capital românesc. Investiţia în platforma Explorado.ro este susţinută integral de către International Alexander Holding, una dintre cele mai performante companii româneşti de transport şi logistică. Deţinută de oamenii de afaceri Simion şi Loredana Apreutese, International Alexander Holding îşi marchează prin această investiţie extinderea lor în zona de retail online business to consumer.
În 2019, International Alexander Holding şi-a propus să creeze un ecosistem de eCommerce adaptat la tehnologiile şi nevoile actuale din universul de online shopping. Astăzi, proiectul Explorado.ro este Live şi îşi propune să ofere utilizatorilor săi experienţe de cumpărături captivante, adaptate nevoilor lor şi să creeze experienţe mai tangibile cu produsele vândute, comparat cu experienţa limitată oferită până acum de comerţul online. Explorado.ro este primul magazin online generalist de acest calibru lansat în ultimii ani în România.

2632 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

874 vizualizari
29 feb. 2024 18:50

Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Prahova organizează în acest an mai multe cursuri gratuite pentru șomeri

În cursul anului 2024, Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Prahova organizează mai multe cursuri de calificare, gratuite, pentru șomeri. 

1663 vizualizari
28 feb. 2024 20:47

“Dar din inimă de copil”, o nouă ediție a Târgului de Mărțișoare organizat la Școala Gimnazială “B.P. Hasdeu” Câmpina

Școala Gimnazială "B.P. Hasdeu" din Câmpina păstrează tradiția și a organizat și în acest an Târgul de Mărțișoare “Dar din inimă de copil”. Un eveniment caritabil, pentru care se mobilizează toată lumea - copii, părinți, bunici, cadre didactice. Ca în fiecare an, banii strânși la Târgul de Mărțișoare sunt donați pentru un caz umanitar.

Alte stiri recente

585 vizualizari
03 mar. 2024 18:59

Alin Moldoveanu: ”Câmpina nu a pierdut niciun leu din cele 14 milioane, pe care le vehiculează unii”

Prezent într-o emisiune la CâmpinaTV.ro, unde a explicat pe larg bugetul local pentru anul 2024, Alin Moldoveanu a făcut o serie de referiri la una dintre acuzele lansate în ultimele luni de adversarii săi politici - pierderea a 14 milioane lei, fonduri europene, din proiecte care nu au fost finalizate la termenul de 31 decembrie 2023.

772 vizualizari
03 mar. 2024 18:19

Restricțiile de trafic pe mai multe străzi din Câmpina, prelungite până la 31 martie

Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea restricțiilor de circulație pe mai multe străzi, pe care se efectuează lucrări de extindere a canalizării menajere.