Clasare pe podium pentru Lido Câmpina în etapa a doua a Campionatului Național de Motocros

Sport (Categoria articolului)

Etapa a doua a Campionatului Național de Motocros a avut loc în week-end, pe circuitul de la Ciolpani, întrecerea națională fiind dublată de o etapă a Campionatului Balcanic și una a Campionatului European la clasele 65 și 85 cmc (copii).

Clubul Lido Câmpina a fost prezent la startul întrecerii naționale cu mai mulți sportivi, unul singur reușind să urce și pe podiumul de premiere - Sebastian Strechioiu - locul al treilea la clasa veterani I. De altfel, la aceeași categorie, un alt component al clubului câmpinean, Mracel Vișoiu, s-a clasat pe un foarte bun loc 4.
De asemenea, ceilalți sportivi ai clubului Lido care au mers în etapa de la Ciolpani au obținut următoarele clasări: Răzvan Ilina - locul 9 la amatori I; Alexandru Fota - locul 8 la amatori II; Alin Pandele - locul 21 la MX2. Toate acestea sunt rezultate înregistrate în Campionatul Balcanic, acolo unde au concurat și sportivi din afara României.
Următoarea etapă a Campionatului Național va avea loc pe 4 și 5 iunie la Zărnești.

1970 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1956 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4779 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

1112 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

2192 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.