Taxi, Krypton și Nicu Alifantis, invitații ediției a II-a a evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”

Eveniment (Categoria articolului)

Casa de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina va organiza și în vara acestui an a doua ediție a evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, care anul trecut, la prima sa ediție, s-a bucurat de un real succes.

Vă reamintim că anul trecut au concertat la Câmpina în cadrul acestui eveniment - Kempes, Semnal M, Mircea Baniciu, Mircea Vintilă și Ducu Bertzi, spectacolele fiind memorabile și reunind un număr foarte mare de spectatori, chiar și în condiții meteorologice mai puțin prietenoase.
Acum program stabilit pentru acest an este următorul:
Duminică, 2 iulie, ora 20.00: Trupa Taxi.
Sâmbătă, 29 iulie, ora 20.00: Formația Krypton.
Sâmbătă, 26 august, ora 20.00: Nicu Alifantis.
Concertele vor avea loc în Parcul Regele Mihai I, iar intrarea va fi liberă. Spre deosebire de anul trecut, există promisiunea unei scene și a unei sonorizări profesionale.
”Vă așteptăm în număr cât mai mare. Mă bucur să vă spun că evenimentul a primit susținere și în acest an de la bugetul local. Sunt sigură că va fi o ediție deosebită!”, a declarat Alexandra Toma, directorul Casei de Cultură ”Geo Bogza”, organizatorul principal al evenimentului, alături de Primăria și Consiliul Local Câmpina.

6835 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

459 vizualizari
22 sept. 2023 14:26

Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00.

2216 vizualizari
20 sept. 2023 22:21

Câmpina a demonstrat că are talente care pot susține un spectacol foarte reușit

Unul dintre obiectivele nedeclarate ale primei ediții a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor a fost acela de a demonstra că există pe plan local talente care pot susține un spectacol foarte reușit, atât cu soliști, cât și cu instrumentiști, cu grupuri vocal-instrumentale, dar și cu ansambluri folclorice de dansuri.

Alte stiri recente

104 vizualizari
22 sept. 2023 15:10

Primim de la cititori. Parcare în zona Complexului ROMAL

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine surprinsă vineri, 22 septembrie, în zona Complexului Comercial ROMAL.

1575 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

1 comentarii

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.