'Colindăm de Sărbători', spectacol în aer liber, la Poiana Câmpina, pe 21 decembrie

Eveniment (Categoria articolului)

La Poiana Câmpina, miercuri, 21 decembrie, de la ora 16.00, va avea loc un concert de colinde și cântece de iarnă și de petrecere. Acesta este darul Primăriei din Poiana Câmpina și al 'Caravanei lui Axinte' pentru locuitorii comunei, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

Vor cânta Alin Oprea, Bianca Ioana Cristea, Neluțu Măgureanu, Marius Văduva și Aurel Moga, iar momentele umoristice vor fi asigurate de Florin Petrescu - 'Axinte'. Pentru acest eveniment nu se alocă niciun ban de la bugetul local, fiind vorba despre o sponsorizare... muzicală din partea lui Axinte, în prag de Sărbători. În deschiderea spectacolului va cânta grupul 'Micii melomani' de la Clubul Copiilor din Câmpina, coordonat de profesor Ruxandra Brezeanu.
Zilele acestea, la copiii din Poiana Câmpina vine și Moș Crăciun cu daruri frumoase. Cadourile vor fi oferite tuturor preșcolarilor și elevilor din comună de primarul Alin Moldoveanu, la grădiniță și apoi la școală.

7315 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Radoi Vasile 19.12.2016 11:25 Nimic nou sub soare ,SPAGA,MITA ,INCOMPETENTA,NEFUNCTIONALITATE,si ce pozitie au luat Consilierii?pozitia calului cand bea apa?Problema mare este ca DNA-ul nu poate face ordine mai rapid,poate ,poate alti oameni pot face si altceva pt orasul asta.Si totusi in afara de victimizare Primaria Campina nu poate face nimic conform contractului decat sa acuze si sa critice ?pe plan politic e moarta PNL-ul e decedat asa ca slabe sperante pt campineni in urmatoarea perioada totul e confuz exceptand salariile si indemnizatiile celor ce se aduna la masa rotunda si se uita ca curca la lemne in laptopuri.

Eveniment

1564 vizualizari
23 feb. 2024 22:47

Proiect extrem de interesant, în parteneriat cu Formula 1, prezentat la deschiderea Academiei STEAM de la Câmpina

Evenimentul de deschidere a Academiei STEAM a Fundației Zamolxes, care a avut loc vineri, 23 februarie, la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes - Câmpina, în prezența primarului Alin Moldoveanu, a cuprins și un moment care a stârnit maxim interes în rândul tinerilor prezenți.

2718 vizualizari
16 feb. 2024 21:09

Târgul Mierii Câmpina 2024 și-a deschis porțile vineri, 16 februarie. Târgul rămâne deschis până duminică, 18 februarie

Casa Tineretului din Câmpina a fost luată cu asalt de mulțimea de expozanți dornici să participe la Târgul Mierii, una dintre cele mai apreciate manifestări din lumea apiculturii românești. Vineri, 16 februarie, a avut loc deschiderea oficială, în prezența autorităților locale și a organizatorilor - Asociația Apicolă ”Valea Prahovei”.

Alte stiri recente

160 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

179 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.