PMP Câmpina își menține poziția privind pasajul subteran propus prin PUZ de primarul Alin Moldoveanu

Politică (Categoria articolului)

Am primit la redacție un comunicat de presă din partea Partidului Mișcarea Populară, pe care îl redăm în continuare integral. Subiectul îl constituie proiectul privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ), care include și pasajul subteran, proiect care se va afla pe ordinea de zi a ședinței din 28 decembrie 2022 a Consiliului Local Câmpina.

"Cu privire la faptul că în data de 28 decembrie 2022, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local a fost reintrodus pe ordinea de zi de către administrația Dobre-Moldoveanu proiectul pentru aprobarea edificării unui pasaj subteran, dorim să vă comunicăm faptul că votul consilierilor PMP rămâne împotrivă deoarece:
1. Majoritatea câmpinenilor nu dorește acest pasaj, iar promovarea proiectului este un act evident de sfidare.
2. Actuala formă a PUZ-ului este diferită de forma supusă dezbaterii publice, deci nu are nici toate avizele necesare.
3. Nu s-au rezolvat problemele ridicate de către câmpineni.
4. Termenul pentru votarea PUZ-ului a expirat și nu putem să votăm un proiect care nu respectă cadrul legal.
Pentru a corobora cele de mai sus, dorim să vă informăm și de faptul că instanța a admis acțiunea domnilor consilieri Aron Sabo și Cezar Grama și a anulat hotărârea Consiliului Local nr. 85/30.06.2021, fapt ce demonstrează că de multe ori opinia legală este cea formulată de către consilierii PMP și nu cea emisă în scris de către persoanele responsabile din cadrul Primăriei Câmpina, ceea ce este profund alarmant și ne obligă să efectuăm toate demersurile necesare în vederea apărării interesului câmpinenilor."
Conducerea PMP Câmpina

1705 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

1749 vizualizari
21 feb. 2023 10:37

PMP Câmpina nu este de acord cu donarea, către Parohia "Nașterea Maicii Domnului", a unui teren de pe Strada Buciumului

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 22 februarie 2023, a Consiliului Local Câmpina se află un proiect privind darea în folosință gratuită a unui teren de pe Strada Buciumului către Parohia Nașterea Maicii Domnului din Cartierul Voila. Este vorba de un teren de 2.290 mp, învecinat cu Casa Parohială. Legat de acest proiect, președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi, ne-a transmis un punct de vedere pe care îl redăm integral.

1848 vizualizari
16 feb. 2023 21:20

Horațiu Zăgan, despre acuzele aduse de Florin Marcu: ”Nu au nicio legătură cu realitatea”

La finalul ședinței extraordinare a Consiliului Local Câmpina, care a avut loc miercuri, 15 februarie, consilierul Florin Marcu l-a acuzat pe Horațiu Zăgan că este într-un conflict de interese și l-a amenințat cu... ANI.

Alte stiri recente

108 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

102 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.