PNL Câmpina dorește să-l excludă din partid pe consilierul local Florin Marcu

Politică (Categoria articolului)

Ședință importantă la PNL Câmpina, marți seară. Biroul Politic Local s-a întrunit pentru a analiza activitatea consilierului local Florin Marcu și pentru a aproba excluderea acestuia din partid. Decizia finală o va lua conducerea județeană a PNL.

 

De mai multă vreme, Florin Marcu este considerat o problemă pentru PNL Câmpina și iată că, în această seară, Biroul Politic Local s-a întrunit pentru a lua unele măsuri. Potrivit unor surse din cadrul partidului, din cei 11 membri ai BPL prezenți la ședință, 10 au votat pentru excluderea lui Marcu din PNL, iar un vot a fost nul. Potrivit acelorași surse, lui Florin Marcu i s-a reproșat în special că și-a luat mandatul de consilier local pe... persoană fizică, în sensul că participă la diverse întâlniri și vorbește în numele PNL fără a avea mandat din partea biroului de conducere a partidului. De asemenea, i-a mai reproșat că prejudiciază imaginea PNL prin comportamentul său, aici dându-se exemplu problemele create la Spitalul Municipal după ce Florin Marcu a devenit președinte al Consiliului de Administrație. Potrivit surselor noastre, toți membrii BPL au avut nemulțumiri la adresa consilierului local, iar explicațiile sale nu au convins Biroul Politic Local să-i mai dea o șansă. Acum, decizia BPL va fi comunicată Biroului Politic Județean al PNL Prahova, care va lua decizia finală. Dacă Florin Marcu va fi exclus din partid, va trebui să plece și din Consiliul Local, pentru că își pierde calitatea de membru al partidului pe listele căruia a fost ales.

4313 vizualizari
6

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • I..P. 16.02.2022 06:26 Marcu pe unde a fost a făcut prăpăd. La PNDC, PARTIDUL VERDE, PDL, PMP. Și acum și la PNL. Ultima ispravă: contract pe 7 ani din bani publici pentru firma cu iluminatul public
  • Catrinel 16.02.2022 19:47 Cam mult i-a trebuit PNL-ului sa isi dea seama cine e Marcu! Un individ urat pana si de colegii sai, care s-a ''remarcat'' in campania electorla jigning cu grosolonia caracteristica reprezentantii altor partide.
  • Anto 20.02.2022 19:38 Și cine ii va lua locul? Cojocaru de la Ocolul Silvic sau cine...
  • Lucian 11.03.2022 16:27 Marcu s-a copt. Lupta pentru oras. I_am urmarit activitatea din CL, e mai mult decat ok. ''Gasca'' vrea sa scape de el. E mai greu pentru ca e apreciat atat la judet cat si in PNL Campina. NU mor caii cand vor cainii. De la mine are un mare vot de incredere.
  • Petre 13.03.2022 19:25 Lucian = Marcu. Se laudă singur. Ha ha. Marcu trebuie să plece. Este nociv.
  • Marcu 08.12.2022 11:41 După cum ați văzut: cine sapa groapa ăluia cade chiar el în ea și piatra se întoarce peste cel ce o pravaleste.

Politică

6855 vizualizari
28 mai 2023 09:47

Irina Nistor: "Voi veni cu un proiect pentru Câmpina, bazat pe un dialog permanent cu cetățenii!"

PSD Câmpina a desemnat-o pe Irina Mihaela Nistor candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale de anul viitor, după cum scriam într-un articol anterior. Este pentru prima dată când la Câmpina candidează o femeie din partea PSD și tot pentru prima dată când la lansarea oficială a candidatului de la Câmpina participă cei mai importanți lideri ai PSD Prahova.

4014 vizualizari
26 mai 2023 16:08

Irina Nistor, candidatul surpriză al PSD la Primăria Câmpina

1 comentarii

Surpriză de proporții oferită de PSD electoratului câmpinean. Irina Nistor a fost desemnată candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din toamna anului viitor.

Alte stiri recente

689 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

897 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.